Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste boxspring combinatie

Redactie     19:16    


De meeste mensen die nu een nieuw bed kopen kiezen voor een boxspring. Kijk hier voor de resultaten van de test van boxspring combinaties van de Consumentenbond.

Een boxspringcombinatie, meestal simpelweg boxspring genoemd, is een combinatie van een bodem op pootjes (de boxspring), een matras en vaak ook een topmatras. De bodem (de eigenlijke boxspring) is een beklede bak van hout (soms van metaal) met daarin binnenvering. Doordat zowel het matras als de boxspring geveerd zijn ligt een boxspring combinatie extra comfortabel.

Getest: Boxspring combinaties
Getest door: De Consumentenbond
Plaatsing test: Consumentengids, februari 2015 (kijk hier voor meer recentere boxspring tests)

Beste boxspring uit de test: Swiss Sense 405
Zie ook Geadviseerde voordelige winkels voor een boxspring (kijk hier voor alle prijzen)

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van boxsprings door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Beste boxspring combinatie: Swiss Sense 405

De beste boxspring uit de test is de Swiss Sense 405. Een zachte boxspring combinatie die inclusief topmatras wordt geleverd. De Swiss Sense boxspring doorstaat de duurtest met glans. De verandering in lichaamsondersteuning, hardheid en hoogte zijn ook naar intensief gebruik minimaal. Voor rugslapers is de Swiss Sense 405 een heel goede boxspringcombinatie, maar de afvoer van vocht is minder. Voor mensen die veel zweten is deze Swiss Sense boxspring dus minder geschikt.

De ene boxspring is de andere niet

Let bij het kopen van een boxspring goed op wat je koopt. Een boxspring combinatie bestaat uit een boxspring en een matras, maar er kunnen ook opties als een topmatras, een hoofdbord en een voetenbord zijn meegeleverd. Dit verklaard mede waarom de prijzen sterk kunnen verschillen.

Helemaal bont maakt Kwantum het met de Kwantum Basel / Forte boxspring combinatie. Deze kost slechts 300 maar als je boxspring openmaakt blijkt dit een lege doos zonder vering!

Kijk in de Consumentengids februari 2015 voor alle testresultaten.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.