Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste contactgrill: Bestron ASW113S

Redactie     16:00    

Het maken van tosti's, het bereiden van panini's, maar ook voor het grillen van vlees en groenten. Je kan heel veel met een contactgrill. Op een gezonde manier, want je hoeft geen of weinig vet toe te voegen.


De Consumentenbond heeft de contactgrills getest. Met de Beston contactgrill als beste en voordeligste.

Getest: Contactgrills
Getest door: Consumentenbond
Plaatsing test: Consumentengids, april 2015 (meer recente tests)

Beste uit de Test / Beste Koop: Bestron ASW113S Panini Grill
Te koop bij: Beste contactgrill kopen

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over een test van contactgrills door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Testresultaten

De naam van de Bestron ASW113S Panini Grill is wat te bescheiden. Met deze contactgrill kun je namelijk alles klaarmaken wat er normaal op een contactgrill kan. Dus ook groente, vlees en veel meer. Panini's grillen is maar één van de vele mogelijkheden.

En de Bestron ASW113S contactgrill doet dat grillen uitstekend. Met een testoordeel van 7,2 was de voordelige Bestron niet alleen de beste contactgrill uit de test maar ook de beste koop. De Princess 117001 contactgrill haalde eveneens een 7,2, maar is iets duurder dan de Bestron.

Overigens behoren deze twee contactgrills tot de goedkoopste contactgrills. Sterker nog, de drie beste (de nummer 3 was de Tristar GR-2841) waren tevens de drie goedkoopste. Ze doen het beter dan contactgrills die 2 a 3 keer duurder zijn.

Een goede contactgrill hoeft dus niet duur te zijn. Kijk bij de bovenstaande geadviseerde winkels voor de laagste prijzen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.