Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste elektrische fiets: Batavus winnaar test

 


Een elektrische fiets is een flinke uitgave. Dus als je een elektrische fiets koopt, wil je wel een heel goede fiets aanschaffen. Gelukkig worden elektrische fietsen regelmatig getest. Hier de meest recente test van elektrische fietsen.

Getest: Elektrische fietsen
Getest door: De Consumentenbond
Peildatum test: Mei 2015

Let op! Er is een meer recente test e-bikes beschikbaar

Beste elektrische fiets uit de test: Batavus Stream
Beste Koop: Batavus E-Diva
Te koop bij: Geadviseerde online fietsenwinkels (zie daar alle prijzen)

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over een test van fietsen door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Batavus is bij de jaarlijkse test van de elektrische fietsen de grote winnaar. Zowel de Beste Elektrische Fiets als de Beste Koop zijn een Batavus fiets. Ook de andere elektrische fietsen kwamen goed uit deze test tevoorschijn.

De Batavus Stream haalde een score van 8,5, de Batavus E-Diva van 7,6. De tweede fiets is echter zo'n 750 euro goedkoper, wat een behoorlijk prijsverschil is.

Beste elektrische fiets: Batavus Stream

De Batavus Stream is een luxe elektrische fiets met 7 versnellingen en een Yamaha middenmotor. Deze elektrische motor presteert heel goed onder alle omstandigheden. Helaas is de ondersteuning bij een constante snelheid wel van wisselend niveau. Complimenten zijn er van het testteam over de de remmen, de koplamp en de accu. Deze laatste biedt een uitstekende actieradius. Zelfs onder zware omstandigheden en met een maximale ondersteuning haal je de 35 kilometer.

Beste koop: Batavus E-Diva elektrische fiets

De Batavus E-Diva is een elektrische transportfiets voor dames. Deze ebike heeft het retro-uiterlijk dat momenteel zo populair is. Als je de Batavus E-Diva ziet rijden verwacht je niet dat dit een elektrische fiets is, maar schijn bedriegt. De E-Diva is een ebike met een goede motor en accu en 7 versnellingen. Ook deze Batavus ebike heeft een prima actieradius.De Batavus E-Diva rijdt erg stabiel, vooral op de rechte stukken. Het zadel is erg comfortabel maar door de voorwielmotor is hij wat log met sturen (een kwaal van alle ebikes met de motor bij het voorwiel). Ook de remmen zijn matig. Gelukkig maakt de prijs veel goed.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen fietsenwinkels voor de lage actuele prijzen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.