Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste laserprinter onder de 100 euro

Redactie     11:41    


De meeste printers die voor thuisgebruik gekocht worden zijn inktjetprinters. Maar ook een laserprinter kan heel interessant zijn. Een laserprinter is snel en zuinig, en ook goedkoop voor mensen die slechts af en toe een printje uitprinten.

Een laserprinter heeft echter de reputatie duur in aanschaf te zijn. Onzin want er zijn volop laserprinters te koop die minder dan 100 euro kosten. Hier vind je enkele van de beste laserprinters met een winkelprijs onder de 100 euro. Het betreft zowel kleurenprinters als laserprinter die alleen in zwart/wit printen.

De waarderingscijfers zijn afkomstig van de Consumentenbond.

Getest: Laserprinters onder de 100 euro
Getest door: De Consumentenbond
Peildatum test: Gegevens per 28 mei 2015 (kijk hier voor meer recente tests)

Beste goedkope laserprinter uit de test: HP Laserjet Pro 1102 W
De beste koop: Canon i-sensys LBP 6030W
Beste goedkope kleuren laserprinter: Canon i-Sensys LBP 7018C
Te koop bij: Geadviseerde voordelige winkels voor printers (alle modellen en prijzen)

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over een laserprinter test door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

De beste goedkope laserprinter: HP Laserjet Pro 1102 W

Met een testoordeel van 7,9 is deze HP Laserjet de beste goedkope laserprinter volgens het testteam van de Consumentenbond. De HP Laserjet Pro 1102 W print alleen in zwart/wit, dat is wel een nadeel. Maar daartegenover staat dat deze zwart/wit printjes wel zeer goed van kwaliteit zijn. Ook kun je de HP Laserjet Pro 1102 W via WiFi draadloos op het netwerk aansluiten.

De beste koop: Canon i-sensys LBP 6030W

Met een prijs van 7,6 en een winkelprijs die vaak onder de 80 euro ligt is deze Canon i-sensys uitgeroepen tot beste koop. Het is goedkope maar degelijke zwart/wit laserprinter met WiFi. De afdrukkwaliteit is zeer goed en vooral bij veel afdrukken is hij goedkoop in het inktgebruik.

De beste goedkope kleuren laserprinter: Canon i-Sensys LBP 7018C

Ook vinden we een goedkope kleurenprinter in de Canon i-Sensys serie. Met een prijs onder de 100 euro. Helaas heeft deze goedkope kleuren laserprinter wel wat minpunten. De afdrukkwaliteit van de zwart/wit prints is zeer goed, maar de kwaliteit van kleurenfoto's is matig.

We adviseren toch al om kleurenfoto's te laten verzorgen door een goedkope fotoafdrukdienst of voor het printen van kleurenfoto's gebruik te maken van een inkjetprinter. Laserprinters blinken vooral uit in het snel en goedkoop printen van documenten.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.