Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste robotstofzuiger: LG VHomBot

Redactie     16:37    

Nooit meer stofzuigen, dat klinkt wel erg interessant. Maar hoe goed is een robotstofzuiger eigenlijk? En welke robotstofzuiger doet zijn werk het best. De Consumentenbond heeft enkele populaire robotstofzuigers getest.


Lees hier welke robotstofzuiger het beste uit de test kwam, en hoe de robotstofzuigers hun werk deden.

Getest: Robotstofzuigers
Getest door: De Consumentenbond
Plaatsing test: Consumentengids, januari 2014
Meer recente tests: Kijk bij stofzuiger test voor alle tests van stofzuigers.

Beste uit de Test: LG VHomBot 3 Corner Master
Te koop bij: Geadviseerde voordelige aanbieders stofzuigers

De Consumentenbond testte 5 robotstofzuigers.Het betrof modellen van de populaire merken iRobot (Roomba), Samsung (Navibot), LG (VHomBot), Philips en Neato.

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over een test van robotstofzuigers door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Robotstofzuiger of gewone stofzuiger?

Volgens de Consumentenbond is de robotstofzuiger geen volwaardige vervanging van de normale stofzuiger. Zo lang een robotstofzuiger geen meubels kan stofzuigen en spinrag van de muur kan halen is dat ook wel logisch. Ook valt het algehele zuigresultaat wat tegen. Maar voor mensen die meermalen per week de vloer moeten stofzuigen kan zo'n automatisch hulpje een uitkomst zijn. Je hoeft dan zelf minder vaak de stofzuiger ter hand te nemen.

En een robotstofzuiger heeft meerdere pluspunten. Zo is hij juist erg goed in het zuigen onder o.a. bedden en banken. Zo'n robotstofzuiger kan daar goed bij. Met hoekjes hebben ze vaak meer moeite.

Beste uit de test: LG VHomBot 3 Corner Master robotstofzuiger

En daar heeft de LG VHomBot robotstofzuiger minder moeite mee zoals de typenaam Corner Master al aangeeft. Deze robotstofzuiger maakt de hoekjes mooi schoon en is van alle robotstofzuiger het best in het zuigen van stof van harde vloeren. Met tapijt heeft de LG VHomBot zoals alle robotstofzuigers meer moeite.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.