Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste schoolfiets jongens: Batavus CNCTD.3

 


Als je dagelijks naar school moet fietsen heb je een goede schoolfiets nodig. Daarom testte het Algemeen Dagblad in samenwerking met de Fietsersbond de beste schoolfietsen voor jongens en meisjes. De Batavus CNCTD.3 bleek de beste schoolfiets voor jongens.


Getest: Jongensfietsen die geschikt zijn als schoolfiets.
Getest door: Algemeen Dagblad en Fietsersbond
Plaatsing test: Algemeen Dagblad, Special Fiets, 9 mei 2015
(Kijk onderaan deze pagina voor meer recente tests van fietsen)

Best uit de Test: Batavus CNCTD.3
Te koop bij: Geadviseerde voordelige Batavus dealers

Testresultaat

De stoere mooi vormgegeven Batavus CNCTD.3 viel zeer in de smaak bij de tienerjongens die het praktijkgedeelte van de test uitvoerde. Ze beloonde de Batavus CNCTD.3 met een 9,4, waarmee deze Batavus transportfiets overduidelijk de test van beste schoolfiets voor jongens won.

Het technische gedeelte werd door de Fietsersbond getest. Deze keken naar details als verlichting, pedalen, veiligheid, het zadel, de remmen en veel meer. Ook hier kwam de Batavus goed uit al was er wel wat aan te merken op de pedalen, de dubbele standaard en het feit dat de (goed werkende) fietsbel open te schroeven was.

Maar vooral door zijn rijcomfort, zijn hoge zit en het enthousiasme van de testende jongens won de Batavus CNCTD.3 overtuigend de verkiezing van beste schoolfiets voor jongens.\

Zie ook: Meer testen van transportfietsen

, , ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.