Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste schoolfiets meisjes: BSP Metropolis

 


Het Algemeen Dagblad heeft samen met de Fietsersbond schoolfietsen voor meisjes getest. Het testteam bestond uit meiden die komend jaar naar het voorgezet onderwijs gaan. De BSP Metropolis werd best getest.


Getest: Meisjesfietsen voor tieners geschikt voor school
Getest door: Algemeen Dagblad en Fietsersbond
Plaatsing test: Algemeen Dagblad, Special Fiets, 9 mei 2015
(kijk onderaan de pagina voor meer recente tests)

Best uit de Test: BSP Metropolis
Te koop bij: Aanbevolen fietsenwinkels voor een BSP fiets

Testresultaat

Niet de Gazelle Miss Grace, niet de Sparta Regular, niet de Batavus Diva maar de BSP Metropolis werd de winnaar van de grote Brugpieper Fietstest van het Algemeen Dagblad in samenwerking met "TestKees" van de Fietsersbond.

De Fietsersbond testte een aantal goede schoolfietsen voor meisjes en de meiden zelf vormden het testteam. Daarna kregen al deze schoolfietsen voor meisjes nog een technisch onderzoek van TestKees.

De meiden waren duidelijk. De BSP Metropolis was de beste schoolfiets voor meisjes. Met een rapportcijfer van 9,7 was de damesmodel van de BSP Metropolis de zeer overtuigende winnaar van deze verkiezing van beste schoolfiets voor meisjes.

De BSP Metropolis is een comfortabele fiets die soepel stuurt en makkelijk rijdt. De meisjes vonden op de wat lastig uit te klappen midden-standaard na alles goed aan de BSP Metropolis. TestKees had wat kritiek op de plaats van het achterlicht, de open te schroeven bel, het gewicht en de pedalen, maar de meisjes trokken zich hier weinig van aan.

Ook de Cortina 4U transportfiets (9,3) en de Gazelle Miss Grace (9,2) scoorde hoge cijfers in de test van beste schoolfiets voor meisjes. Kijk bij bovenstaande winkels voor alle prijzen en veel meer informatie.

Zie ook: Alle testen van transportfietsen

, , ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.