Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste blu-ray speler

Redactie     11:53    

Steeds meer dvd-spelers worden vervangen door een blu-ray spelers. Blu-ray spelers met blue-ray discs leveren een veel betere kwaliteit op. En met een blu-ray speler kun je ook je "oude" dvd films gewoon blijven afspelen.


Welke blu-ray speler is de beste? De experts van internationale tijdschriften op het gebied van beeld, geluid en andere consumentenelektronica zochten dat uit. Hier de winnaar.

Getest: Blu-ray spelers
Getest door: De EISA (samenwerking van 50 vakbladen)
Testdatum: Seizoen 2014 / 2015 (meer recente test van blu-ray spelers)

Beste blu-ray speler uit de test: Panasonic DMP-BDT700
Te koop bij: Aanbevolen elektronicawinkels

Met een blu-ray speler haal je het beste uit een goede televisie. Een goede blu-ray speler levert topkwaliteit. Niet alleen als het op beeldkwaliteit aankomt, maar ook op het het gebied van geluid.


Beste blu-ray speler: Panasonic DMP-BDT700

De winnaar van de test, de Panasonic DMP-BDT700, blinkt dan ook uit in zowel beeldkwaliteit als geluidskwaliteit.  De verbeterde UniPhier chipset van deze blue ray speler zorgt er voor dat de audio- en videosignalen gescheiden worden voor een optimale kwaliteit. Het videosignaal kan zelfs helemaal uitgezet worden als je alleen naar muziek wilt luisteren via deze blu-ray speler. Dit heeft een zeer hoge geluidskwaliteit tot gevolg, via aparte 7.1 analoge outputs en 192kHz/32-bit DACs, of via digitale outputs.

Zowel in het beeld als in het geluid kan bij deze beste blu-ray speler veel worden ingesteld en aangepast. ook de kleur- en gamma-instellingen. Hiervoor heb je als gebruiker een heel gebruiksvriendelijke gebruiksinterface tot je beschikking.En dan de beeldkwaliteit: De kwaliteit van de full HD blu-ray beelden zijn indrukwekkend. Haarscherp met bijzonder veel detail. De beelden kunnen zelf worden opgeschroeft naar een THX-gecertificeerde 4k-resolutie.

Beelden kunnen worden afgespeeld van blu-ray en dvd-schijven, maar ook van USB, SD-geheugenkaartjes en van het netwerk of van internet.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.