Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste elektrische fiets (test ANWB)

 


De ANWB heeft een groot aantal populaire elektrische fietsen getest. Van bekende merken als Gazelle, Sparta, Batavus, Koga, Trek en Giant, maar ook van merken als Keola, Stella, Qwic, Bikkel, Multicycle, en Flyer. Wat was de beste elektrische fiets van al deze ebikes? Hier de uitslag.

Getest: Elektrische fietsen
Getest door: De ANWB
Publicatie test: ANWB Kampioen, mei 2015

Beste elektrische fiets: Koga E-Xtension
Beste elektrische fiets tot 2.500 euro: Gazelle Orange C7 Hybrid M
Te koop bij:  Aanbevolen winkels om online een elektrische fiets te kopen
Zie ook: Meer recente e-bike tests

Als je niet op de prijs hoeft te letten is de Koga E-Xtension volgens de ANWB de beste elektrische fiets.

Daarnaast was er ook een rubriek beste elektrische fiets tot 2.500 euro. Hierin was de Gazelle Orange C7 Hybrid M de beste.

Beste elektrische fiets: Koga E-Xtension

Maar hier kijken we naar de beste elektrische fiets ongeacht de prijs. Dat is volgens de ANWB de Koga E-Xtension 2015. De winnende Koga elektrische fiets heeft een adviesprijs van 2.950 euro, maar is bij bovenstaande winkels waarschijnlijk wel goedkoper te krijgen.Dat de Koga E-Xtension ebike de test won mag geen verwondering wekken. Deze beste elektrische fiets van Koga is een pareltje, die ook voor lange fietstochten door heuvelachtig terrein zeer geschikt is. De winnende Koga E-Xtension beschikt over een krachtige elektrische ondersteuning die heel natuurlijk aanvoelt en over 30 versnellingen die er voor zorgen dat je met deze toerfiets zowel met als zonder ondersteuning op alle terreinen goed uit de voeten kan.

Het is een mooie luxe afgewerkte toerfiets met een actieradius van 53 kilometer in de hoogste ondersteuningsstand, een luxe display met vele mogelijkheden en een elektrische motor die zeer stil is. Alleen jammer van de open kettingkast (en dat bij een fiets in deze prijsklasse!). Ook vond het testteam de accu niet goed vergrendelt als de sleutel in het accuslot zit.

Maar al met al scoorde de Koga E-Xtension elektrische fiets een 7,6. Het hoogste cijfer van allemaal, en daarmee is de Koga E-Extension de beste elektrische fiets uit de ebike test van de ANWB 2015.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.