Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste portable navigatiesysteem

Redactie     20:34    


Hoe konden we ooit zonder navigatiesysteem! Met een stratenboek op schoot of worstelend met zo'n enorme wegenkaart. Nee dan gaat het nu een stuk makkelijker! Een navigatiesysteem brengt je overal. Maar dan heb je natuurlijk wel een goede en duidelijke automatische wegwijzer nodig. Daarom hier in Testresults.nl het beste portable navigatiesysteem.

Getest: Portable navigatiesystemen
Getest door: De Consumentenbond
Peildatum test: Stand per 2 juni 2015
(kijk hier voor meer recente navigatiesystemen tests)

Beste navigatiesysteem uit de test: TomTom Start 25M Europe
Beste koop: Idem
Te koop bij: Geadviseerde winkel om een navigatiesysteem te kopen (zie daar alle prijzen)

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over een navigatiesysteem test door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

De Consumentenbond test continue navigatiesystemen. Van de 53 portable navigatiesystemen van Garmin, TomTom en Mio die getest werden bleek TomTom duidelijk de winnaar. De TomTom Start 25M was met een waardering van 7,8 duidelijk het beste navigatiesysteem. Bovendien is dit systeem één van de goedkoopste en dus ook Beste Koop!

Achter de TomTom Start 25M  volgende een reeks andere TomTom en Garmin navigatiesystemen. Die navigatiesystemen van Mio sloten de rij. Niet dat deze portable navigatiesystemen slecht zijn (ze scoorde allemaal tussen de 6,4 en 6,1), maar alle navigatiesystemen van TomTom en Garmin zijn volgens de Consumentenbond beter.

Het beste navigatiesysteem: TomTom Start 25M Europe

Een voordelig navigatiesysteem (juni 2015 bij de meeste winkels 119 euro) dat toch met een 7,8 overtuigend als beste uit de test komt. Daarmee is de TomTom Start 25M beter dan navigatiesystemen die meer dan drie keer zo duur zijn.

De TomTom Start 25M beschikt over een groot 5 inch scherm (diameter 12,7 centimeter) waarop je de route kunt zien die ook gesproken wordt. Zowel de kaarten als de spreekstem zijn duidelijk. Alles werkt vlotjes, van de routeberekening tot de timing van de gesproken instructies. De maximum snelheid wordt aangegeven, verkeersinformatie is optioneel. De menu's en het invoeren van een adres werken zeer gebruiksvriendelijk. Ook de TomTom navigatie (waar alles om draait) is prima van kwaliteit en wordt duidelijk visueel weergegeven. De kaart van Europa wordt meegeleverd. Nadelen worden door het testteam niet aangegeven, niet voor niets is dit een duidelijke winnaar van de test.


, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.