Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste Smart TV

Redactie     10:32    


Televisies heb je in vele formaten en vele prijsklassen. Het valt dan ook niet mee een beste televisie aan te wijzen. Toch deed de EISA, een samenwerkingsverband van 50 tijdschriften over consumentenelektronica uit 20 landen) een poging. Ze beloonde één televisie met de EISA Award voor beste Smart TV.

Een Smart TV is een intelligente televisie. Deze is op internet aangesloten waardoor deze veel meer mogelijkheden biedt dan een gewone televisie.

Getest: Beste Smart TV
Getest door: De EISA (samenwerking van 50 consumentenelektronica-tijdschriften)
Testdatum: Seizoen 2014 / 2015 (kijk hier voor recente televisie tests)

Beste Smart TV uit de test: LG 55LB870V
Te koop bij: Aanbevolen winkels om een televisie te kopen

De beste Smart TV: De LG 55LB870V

Van een Smart TV verwacht je veel handige extra's door de connectie met internet. Daarom heeft de jury de online mogelijkheden zwaar laten meewegen. Deze LG Smart TB biedt vele van deze extra's dankzij het WebOS besturingssysteem voor LG Smart TV's. De jury gaat zelfs zover te stellen dat LG het concept van de Smart TV opnieuw heeft uitgevonden.

De LG 55LB870V Smart TV geeft razendsnel toegang tot de meest uiteenlopende online content zoals apps, televisie on demand, videodiensten, eigen media-bestanden en externe apparaten zoals PC's en smartphones. De vernieuwde Magic Remote zorgt er bij deze Smart TV voor dat al deze verschillende externe content makkelijk bereikbaar is.

Maar ook de televisie zelf springt er uit. De beeldkwaliteit van het 55 inch scherm (140 centimeter) is uitstekend. De Full HD beelden zijn haarscherp, de kleuren zijn levensecht en de kijkhoek van de LG 55LB870V smart televisie is zeer groot.

Meer informatie

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.