Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste SSD (500GB)

Redactie     20:11    

De SSD is steeds meer bezig de harde schijf te vervangen. Steeds meer computers worden voorzien van een SSD met de capaciteit van een harde schijf. Zo worden het opstarten en het lezen en schrijven naar schijf veel sneller. Bovendien is een SSD veel zuiniger met stroom.Maar wat is nu de allersnelste SSD. En de allerzuinigste? Kortom, wat is de beste SSD voor jou? Hier de test.

Deze test in uitgevoerd door het computertijdschrift Computer Totaal. Het testteam onderzocht een groot aantal SSD's met een capaciteit van zo'n 500 GB. SSD's die je harde schijf kunnen vervangen.

Getest: SSD met veel opslagruimte (circa 500 GB)
Getest door: Computer Totaal
Plaatsing test: Juni 2015 (meer recente SSD tests)

De snelste SSD: Samsung SSD 850 Pro
De goedkoopste SSD:  Crucial BX100
De zuinigste SSD: Samsung SSD 850 EVO
Te koop bij: Geadviseerde winkels voor een SSD (kijk hier voor alle prijzen, alle SSD's)

De snelste SSD: Samsung SSD 850 Pro

Alle SSD's zijn snel, maar de ene is een stuk sneller dan de andere. Geweldige prestaties behaalt de Samsung SSD 850 Pro. Met afstand de snelste SSD uit de test. Samsung ontwikkelde hem helemaal zelf dus het zal voor de concurrentie niet makkelijk zijn het gat te dichten. Als geld geen rol speelt kiezen wij voor deze SSD.

De zuinigste SSD: Samsung SSD 850 EVO

Dit is het goedkopere broertje van de snelle 850 Pro, iets trager, maar nog steeds razendsnel. Wat heet, deze goedkopere Samsung SSD is nog steeds sneller dan alles van de concurrentie. Wat ons betreft de Beste Koop.

De goedkoopste SSD: Crucial BX100 

Een SSD van ruim 500GB ver onder de 200 euro! Niet zo snel als de Samsung maar zo'n 100 euro goedkoper. Dat is een hele besparing, en de Crucial BX100 SSD is nog altijd een heel stuk sneller dan een harde schijf.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.