Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste tablet

Redactie     14:31    


Wat zijn op dit moment de beste tablets? Hier een kort overzicht van de beste Android tablets volgens de experts op tablet-gebied.

Getest: Android tablets
Getest door: Tabletsmagazine
Testdatum: Zomer 2015

Beste tablet: Diversen in verschillende rubrieken. Zie hieronder
Al deze tablets zijn koop bij: Aanbevolen computerwinkels
Zie ook: Alle tests van tablets

Beste voordelige tablet: Asus MeMO Pad 7

De beste tablets voor een wat kleinere beurs. Met een goed scherm (7 inch) en goede prestaties tegen een lage prijs (onder de 200 euro). Een degelijke tablet die alles doet wat je van zo'n apparaat verwacht.Beste tablet met toetsenbord-dock: Asus Transformer Pad

Een tablet waarbij een (los) toetsenbord wordt meegeleverd, die toch maar zo'n 200 euro kost. Voor dat weinige geld heb je dus zowel een tablet als een laptop. En voor zijn lage prijs presteert de Asus Transformer Pad ook nog eens goed.


Beste middenklasser: Google Nexus 9

Een wat duurdere tablet, al wordt deze steeds goedkoper.  Je betaalt er nu zo'n 300 euro voor. Daarvoor krijg je dan wel een prima tablet met een krachtige Nviadia K1 processor, een 8.9 inch display en een opvallend goed geluid. Deze tablet heeft een 4:3 (breedbeeld) beeldverhouding.Beste tablet: Samsung Galaxy Tab S

Maar welke tablet is er aan te raden als je niet op het geld hoeft te letten? Dan is de Samsung Galaxy Tab S een aanrader. Vooral als je hoge eisen aan de beeldkwaliteit stelt. Die is namelijk geweldig bij de  Samsung Galaxy Tab S dankzij het premium amoled-display dat voor een hoog contrast en heel intense kleuren zorgt. De Samsung Galaxy Tab S is er in de formaten  8.4 inch en 10.5 inch.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.