Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kindermatras (baby, peuter)

Redactie     19:50    

test beste kindermatras baby peuter


Een matras is heel belangrijk voor je gezondheid. Dat geldt voor volwassenen, maar ook voor kinderen. De Consumentenbond testte 12 kindermatrassen (voor babybedjes en peuterledikanten).

Welke van deze matrassen was de beste van de test? Hier kun je dat lezen.

Getest: Kindermatrassen
Getest door: De Consumentenbond
Zie ook: Meer matras testen

Beste kindermatras uit de test: AeroSleep 2 in 1 Sleep safe Pack Evolution
Beste koop: ABZ KM 235 HR30+Topper AirgoSafe kindermatras
Te koop bij: Aanbevolen winkels om een matras te kopen

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over een matras test door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

AeroSleep 2 in 1 Sleep safe Pack Evolution

Het beste kindermatras uit de test was deze van AeroSleep. Het is een volschuim kindermatras met een afneembare tijk (hoes). Deze tijk kan op 60 graden gewassen worden. Dit is een sterk punt van het AeroSleep kindermatras want veel andere matrassen mogen niet op zo'n hoge temperatuur gewassen worden, terwijl dat wel nodig is om bacteriƫn en huisstofmijt te doden.

De als best geteste AeroSleep is een zeer hard matras dat echter door het gebruik wel wat van zijn hardheid verliest. Dat harde zullen niet alle kindjes plezierig vinden. Een pluspunten zijn naast de goede wasbaarheid een uitstekende ventilatie. En door zijn hardheid biedt het matras een prima ondersteuning.

ABZ KM 235 HR30+Topper AirgoSafe

Een ander nadeel van de AeroSleep is de hoge prijs. De adviesprijs bedraagt 160 euro. Dit ABZ kindermatras is 40 euro goedkoper en scoort niet heel veel lager in de test. Het AeroSleep kindermatras kreeg een 7,8, het ABZ kindermatras een 7,3. Goed genoeg voor de titel van Beste Koop.

Ook de hoes van het ABZ matras kun je op 60 graden wassen. Het volschuim kindermatras is minder hard dan de AeroSleep maar nog wel hard. Toch geeft dit matras minder ondersteuning en ook het comfort is niet optimaal. De ventilatie is echter uitstekend en het ABZ kindermatras deed het prima in de duurtest. Je kunt dus aannemen dat deze lang meegaat.


Onderwerp:
In 2015 testte de Consumentenbond kindermatrassen voor baby en peuter. De beste koop uit de Consumentenbond kindermatras test was een Aerosleep matras, de beste koop uit de test was een ABZ kindermatras. Hierboven meer informatie over deze beste babymatrassen / beste beste peutermatrassen / beste kindermatrassen voor kleine kinderen. Ook vind je er een verwijzing naar meer beste matrassen uit de test en naar de beste winkels om goedkoop een goed matras te kopen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.