Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste spiegelreflexcamera en beste koop

Redactie     18:15    


De EISA koos de Canon EOS 1200D als beste spiegelreflexcamera voor consumenten maar de Consumentenbond is het daarmee niet eens. Hier zijn het vooral de Nikon's die de lijst met beste testresultaten aanvoeren.

Met een testoordeel van 7,9 is de Nikon Df (met AF-S Nikkor 50mm f/1,8G Special Edition lens) de koploper bij de continue test van de Consumentenbond. De Beste Koop is echter de Canon EOS700D. Deze Canon spiegelreflexcamera heeft een 7,4 als waardering, maar kost maar een fractie van de Nikon. Hieronder de resultaten.

Getest: Beste spiegelreflexcamera's
Getest door: De Consumentenbond
Peildatum test: Juli 2015 (kijk hier voor meer recente camera tests)

Beste spiegelreflexcamera uit de Test: Nikon Df
Beste Koop: Canon EOS 700D
Te koop bij: Aanbevolen winkels om een camera te kopen


Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over een test door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Beste spiegelreflexcamera: Nikon Df

Deze Nikon spiegelreflex camera met fullframe 16.2 megapixel CMOS sensor combineert een mooi uiterlijk met geweldige prestaties. Het ontwerp is geïnspireerd op de analoge kleinbeeldcamera's maar deze camera biedt digitale prestaties van hoog niveau.


De kwaliteit van de foto's van de Nikon Df zijn zeer goed, ook bij weinig licht. Ook de kleuren en zwarttinten zijn prachtig, Bij daglicht kun je schitterende portretten maken zonder dat daar flitslicht voor nodig is. Een nadeel is echter de prijs. De prijs van deze camera ligt boven de 2.700 euro.

Beste koop:  Canon EOS 700D

De Canon EOS 700D camera heb je voor zo'n 500 euro, en dan praat je toch over een heel andere prijsklasse. Toch haalt de Canon EOS 700D spiegelreflexcamera ( met EF-S 18-55 IS STM lens) nog een 7.4 bij de test, tegenover een 7,6 voor de Nikon Df.


Daarmee is deze voordelige Canon spiegelrefexcamera een duidelijke Beste Koop.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.