Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste ventilator

Redactie     18:18    

Als het heel erg warm is kan een ventilator verkoeling brengen. Echt de lucht afkoelen (zoals een airco) doet een ventilator niet, maar doordat een ventilator de lucht in beweging brengt lijkt het een stuk koeler zolang deze draait.Maar natuurlijk heb je voor de beste verkoeling wel een goede ventilator nodig. Hier de resultaten van de test van beste ventilatoren (tafelventilator, staande ventilator, torenventilator en plafondventilator).

Getest: Ventilatoren
Getest door: De Duitse website ventilator-test.com.de
Peildatum: 2015 (kijk hier voor recente ventilator tests)

Beste ventilator uit de test: Honeywell HO-5500RE
Beste tafelventilator: AEG VL 5529
Beste staande ventilator: Rowenta VU5540
Beste torenventilator: Honeywell HO-5500RE
Beste plafondventilator: Westinghouse 7255740

Te koop bij: Geadviseerde winkels voor het kopen van een ventilator of airco

De Honeywell HO-5500RE kwam allround als beste ventilator uit deze Duitse test. Er werd gekeken naar functionaliteit (in dit geval vooral de koeling), het design en de prijs/kwaliteit verhouding van de verschillende ventilatoren. Want een ventilator kan heel mooi en goed zijn (zoals de Dyson ventilatoren zonder bladen), maar niet iedereen wil honderden euro's neertellen voor een ventilator.

De beste ventilator: Honeywell HO-5500RE

De Honeywell HO-5500RE (foto bovenaan) is ook een prachtige ventilator om te zien, met een elegant en stijlvol design, maar deze torenventilator kost minder dan 100 euro. Daarmee is hij nog niet echt goedkoop, maar met de Honeywell HO-5500RE haal je wel een ventilator in huis die er zowel prachtig uitziet als goed koelt. Zoek je een goedkoper alternatief? Kijk dan eens bij de torenventilatoren van Bestron. In het goedkopere segment zijn dat een succesnummer.

Dan heb je alleen niet de luxe zoals de Honeywell HO-5500RE die wel biedt met een LED-display, een timer en een infrarood afstandsbediening die in de ventilator zelf kan worden opgeborgen.

Een lage prijs of veel luxe, het is maar waar je voor kiest.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels voor ventilatoren en airco's voor alle prijzen en specificaties voor deze en nog veel meer goede ventilatoren.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.