Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Simyo weer de beste mobiele provider

 


Voor de vijfde maal op rij is Simyo als beste provider uit de bus gekomen bij de Mobiele ProviderMonitor van de Consumentenbond. Ieder half jaar wordt de award voor de beste mobiele provider van Nederland uitgereikt.

Getest: De 11 belangrijkste mobiele providers van Nederland
Getest door: Een consumentenpanel onder leiding van de Consumentenbond
Publicatie test:  Juli 2015

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over een provider test door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Beste provider uit de test: Simyo

Een consumentenpanel van de Consumentenbond test onder de naam Mobiele ProviderMonitor ieder half jaar de beste mobiele provider. Hierbij worden de kwaliteit van bellen, sms'en en mobiel internet, en de storingsgevoeligheid gemeten. Ook speelt de algemene tevredenheid van de gebruikers een grote rol. Simyo was voor de vijfde achtereenvolgende keer de provider met de meest tevreden gebruikers (uit vijf deelnames aan de test).

Simyo scoorde een 8,4 als tevredenheidscijfer. Dat is een tiende punt hoger dan een half jaar geleden, toen Simyo ook al eerste werd.

Opvallend waren de hoge noteringen voor de gebruikers van het KPN netwerk. Simyo was eerste, YouFone tweede, KPN zelf derde en Telfort vierde.

De uitslag test beste mobiele provider:

1. Simyo (8,4)
2. YouFone (8,2)
3. KPN (8,0)
4. Telfort (7,9)
5. Ziggo Mobiel (7,9)
6.. Ben (7,7)
7. Simpel (7,7)
8. T-Mobile (7,7)
9. Vodafone (7,7)
10. Hollandsnieuwe (7,6)
11. Tele2 (7,4)


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *