Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Vredestein beste vierseizoenenband volgens Duitse test

Redactie     11:24    


Het Duitse tijdschrift Bild Allrad heeft vierseizoenenbanden voor de auto getest. De Vredestein Quatrac 5 kwam als beste autoband uit de test.

Een goede vierseizoenen presteert goed onder alle omstandigheden. Dat is zeker het geval bij de Vredestein Quatrac 5. Volgens het juryrapport geeft de band een goede grip bij droog weer, maar presteert deze ook uitmuntend als er sneeuw op de weg ligt. Ook is de rolweerstand van de Vredestein Quatrac 5 allround autoband heel erg laag. Dit spaart benzine en maakt de band zodoende goedkoop in het gebruik en erg stil.

De Vredestein Quatrac 5 is evenals andere goede autobanden heel goedkoop te koop bij de beste online winkels met autobanden.


Getest: Autobanden voor alle seizoenen
Getest door: Bild Allrad
Beste vierseizoenenband uit de test: Vredestein Quatrac 5
Publicatie test: Juli 2015 (meer autobanden tests)


Informatie Vredestein Quatrac 5

Vredestein heeft al twintig jaar ervaring met de productie van vierseizoenenbanden voor de auto. De Vredestein Quatrac autoband is dan ook al aan de vijfde generatie toe. Iedere generatie van deze autoband is weer beter dan zijn voorganger.

De Vredestein Quatrac 5 is een uitstekende allround autoband met een snelheidscodering Y (geschikt voor snelheden tot wel 300 km/u). Dat is uniek voor een vierseizoenenband.

In Duitsland zijn winterbanden verplicht. De Vredestein Quatrac 5 voldoet echter aan alle eisen die er aan een winterband gesteld worden zodat deze vierseizoenenband daar ook in de winter gebruikt mag worden. Dat scheelt dus een bandenwissel in herfst en voorjaar en opslag van zomerbanden en winterbanden.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.