Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste camera-smartphone

Redactie     18:58    


Een smartphone kun je tegenwoordig voor de meest uiteenlopende taken gebruiken. Voor foto-liefhebbers zullen de camera-mogelijkheden van een smartphone erg belangrijk zijn. Maar welke smartphone beschikt over de beste camera. Hier de beste camera-telefoon.

Getest: Beste camera-smartphone
Getest door: De EISA (50 elektronica-tijdschriften uit 20 landen)
Testdatum: Seizoen 2015 / 2016

Beste camera-telefoon uit de test: LG G4
Te koop bij: Aanbevolen telefoonwinkels

De deskundigen van de EISA kozen voor de LG G4 als smartphone met de beste camera. Het is een handzaam apparaatje voor de serieuze fotograaf die mooie plaatjes wil schieten maar niet met een camera wil rondsjouwen. De LG G4 stop je gewoon in je zak.


De camera van de LG G4 is een juweeltje met zijn 16-megapixel sensor (4,06/6,60cm), optische beeldstabilisatie, razendsnelle laser autofocus, en een lichtgevoelige F1.8 lens die prachtige foto's maakt in lastige omstandigheden met weinig licht.

Met de ColorSpectrum technologie kun je de witbalans aan de lichtomstandigheden in de omgeving aanpassen, Dit zorgt voor meer realistische en levendigere kleuren.

Ook het 5,5-inch (13,97cm) Quantum IPS scherm met QHD resolutie is het vermelden waard. Mooie foto's wil je immers op een goed en scherp display kunnen bekijken. En het mooie gebogen design van de LG G4 zorgt er voor dat deze smartphone er ook heel mooi uitziet.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.