Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste mobiele koptelefoon / hoofdtelefoon

Redactie     13:12    

Ook aan een koptelefoon voor een mobiele telefoon worden tegenwoordig hoge eisen gesteld. Met een oortelefoontje neemt een muziekliefhebber geen genoegen meer. De beste koptelefoons voor een smartphone of tablet zijn tegenwoordig zeer goede hoofdtelefoons die het omgevingsgeluid buitensluiten.De EISA heeft de mobiele koptelefoons voor de Europese markt getest. Kijk hier voor de beste mobiele koptelefoon volgens dit samenwerkingsverband van 50 elektronica-tijdschriften uit 20 landen.

Getest: Beste mobiele koptelefoon / hoofdtelefoon
Getest door: De EISA
Testdatum: Seizoen 2015 / 2016
Zie ook: Meer tests van koptelefoons

Beste koptelefoon uit de test: AKG N60NC
Te koop bij: Aanbevolen winkels om een hoofdtelefoon goedkoop te kopen

Als beste koptelefoon getest: AKG N60NC

Deze high-end koptelefoon van AKG biedt volgens de deskundigen van de EISA superieure geluidskwaliteit en geeft de beste actieve noise cancellation in zijn klasse. Omgevingsgeluiden zijn bij deze koptelefoon niet te horen en hebben daarom ook geen negatief effect op het luisterplezier.

De als beste geteste AKG N60NC koptelefoon beschikt over een oplaadbare accu die tot wel 30 uur stroom levert. Als de accu leeg is kun je de koptelefoon nog altijd passief gebruiken.

Ook het uiterlijk van de AKG N60NC koptelefoon levert punten op. Deze hoofdtelefoon heeft een elegant ontwerp met aluminium en de lederen details. Hij is licht van gewicht en heel comfortabel om te dragen.


AKG is een absoluut topmerk op het gebied van hoofdtelefoons en microfoons. AKG koptelefoons worden veelvuldig door professionals gebruikt.

AKG is een merk met een grote audio-ervaring. AKG is al in 1947 in Wenen opgericht door Dr. Rudolf Goerike en Ernst Pless. Hun professionele audio-apparatuur wordt sindsdien gebruikt door professionals in clubs, bij radiozenders, concerten en in opnamestudio's. Tegenwoordig is AKG onderdeel van Harman International, een andere gigant op audio-gebied.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.