Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste soundbar / geluidssysteem voor de televisie

Redactie     11:57    


De ene televisie heeft een beter geluid dan de ander. Maar voor een echt goed geluid heb je altijd een los geluidssysteem voor de televisie nodig. Het Duitse tijdschrift Computer Bild testte welk geluidssysteem voor de televisie het beste is.

Bijna alle geteste geluidssystemen waren soundbars, maar het beste geluid kwam toch uit een surround systeem met achterluidsprekers en een soubwoofer. Kijk hier voor de winnaar van de test beste soundbar / geluidssysteem voor de televisie.

Getest: soundbar of geluidssysteem voor de televisie
Getest door: Computer Bild / Die Welt
Testdatum: Augustus 2015. Kijk bij de testen soundbars voor meer actuele tests.

Beste geluidssysteem voor de televisie uit de test: Philips Fidelio E5
Te koop bij: Aanbevolen winkels

Beste uit de test: Philips Fidelio E5 

Al eerder testte de EISA de Philips Fidelio E5 als beste soundsysteem 2014/2015 en ook Computer Bild was het meest onder de indruk van dit audiosysteem voor de televisie bij een uitgebreide test van soundsystemen (meest soundbars) voor de televisie. De Philips Fidelio E5 liet onder andere de soundbars van Yamaha, Focal, Sony, Panasonic, Teufel, Bose, Denon, Onkyo en LG achter zich. Ook de Philips HTL5120 soundbar scoorde minder dan de surround sound set van hetzelfde merk.


De Philips Fidelio E5-luidsprekerset zorgt voor een echte surround sound dankzij draadloze afneembare achterluidsprekers en subwoofer. Geavanceerde drivers zorgen voor een uitgebalanceerd dynamisch geluid waarvan zelfs audiofielen onder de indruk zijn. Dankzij Philips Crystal Clear Sound kun je elk geluidsdetail horen op de manier waarop de artiest of regisseur het heeft bedoeld.

De Philips Fidelio E5 speakerset is er niet alleen voor je televisie. Via Bluetooth kun je draadloos apparatuur als smartphones, tablets en computers koppelen om muziek draadloos te streamen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.