Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Aigle maakt beste regenlaarzen voor heren

Redactie     11:57    


Ga je als man voor een paar goedkope groene regenlaarzen uit de bouwmarkt of kies je voor kwaliteit en draagcomfort? Hier de uitslag van de test van beste regenlaarzen voor heren. Inclusief de Beste Koop.

De Duitse vergelijkingssite Vergleich testte regenlaarzen voor mannen van de meest gangbare merken. Hierbij kwamen de rubberen regenlaarzen van Aigle er als beste uit. De beste koop (goede maar goedkope regenlaarzen) waren die van Dunlop.

Getest: Beste regenlaarzen voor heren
Getest door: Vergleich.org
Publicatie test: September 2015

Beste regenlaarzen voor mannen uit de test: Aigle Parcours 2 Vario
Beste koop: Dunlop 380 PP
Te koop bij: Kijk hier voor de aanbiedingen

Beste regenlaarzen voor heren: Aigle Parcours 2 Vario

Aigle is geen merk waarbij je terecht kan als je goedkope regenlaarzen zoekt. Bij Aigle staan kwaliteit, stijl en draagcomfort voorop. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de met de hand gemaakte Aigle laarzen de test van regenlaarzen voor heren hebben gewonnen. Overigens zijn deze winnende Aigle laarzen ook geschikt voor vrouwen.

De als best geteste Aigle Parcours 2 Vario laarzen zijn luxe rubberen laarzen die gemaakt zijn van natuurrubber. Voor de regenlaarzen van dit Franse topmerk betaal je de hoofdprijs, maar je koopt dan wel het beste van het beste. Bovendien zien Aigle laarzen er prachtig uit.

De Aigle regenlaarzen zijn zeer goed bestand tegen water en voorzien van een schokabsorberende zool. Ze sluiten goed en zijn zeer comfortabel, vooral als je ze vergelijkt met regenlaarzen van andere merken. Aigle laarzen zijn geschikt om de hele dag op te lopen en worden dan ook veel gebruikt door professionals die de hele dag op waterdichte laarzen lopen.

Beste Koop: Dunlop 380 PP

Maar niet iedereen kan of wil meer dan 100 euro neertellen voor een paar regenlaarzen. Zoek je een stel goedkope regenlaarzen? Dan zijn de Dunlop laarzen een goede keuze. Natuurlijk halen de synthetische Dunlop 380 PP regenlaarzen het niet bij de Aigles maar het zijn praktische waterdichte werklaarzen die niet alleen goed genoeg zijn om mee in de tuin te werken maar waarmee je ook nog probleemloos een wandeling kunt maken.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen om deze (en andere) regenlaarzen goedkoop te kopen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.