Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste blu-ray speler is van Sony

Redactie     15:21    


Met een blu-ray speler bekijk je films in de hoogste kwaliteit naar je huiskamer. Met een blu-ray speler en een goede televisie waan je je in de bioscoop. Maar natuurlijk heb je dan wel een goede blu-ray speler nodig. Hier de beste blu-ray speler en de beste koop uit een recente test.


Getest: Beste blu-ray speler
Getest door: Vergleich.org
Publicatie test: 2015 (meer recente blu-ray speler test)

Beste blu-ray speler uit de test: Sony BDP S6200
Beste koop: Samsung BD F5100
Te koop bij: Aanbevolen winkels

Beste blu-ray speler: Sony BDP S6200

De grote Duitse test- en vergelijkingssite Vergleich.org testte de Sony BDP S6200 als beste blu-ray speler. Dit is een luxe en bijzonder goede blu-ray speler die 4K video en vele videoformaten kan afspelen. Ook kent deze uitgebreide blu-ray speler veel instel-mogelijkheden voor beeld en geluid.


De Sony BDP S6200 beschikt over een snelle processor zodat je snel en soepel langs alle schermen navigeert. Ook kun je er externe harde schijven op aansluiten zodat je met de beste blu-ray speler uit de test ook je filmcollectie kunt beheren. Een ander sterk punt van deze beste blu-ray speler is dat het loopwerk zeer stil is tijdens het afspelen.

Beste koop: Samsung BD F5100 blu ray speler

Met winkelprijzen rond de 150 euro is de Samsung BD F5100 niet alleen een heel goede maar ook een dure blu-ray speler. Zoek je een goede blu-ray speler tegen een aanmerkelijk lagere prijs? Kijk dan eens naar de Samsung BD F5100. Voor deze eveneens hoog gewaardeerde blu-ray speler betaal je slechts zo'n 60 euro. Daarom heeft Vergleich.org deze blu-ray speler tot beste koop uitgeroepen.


De Samsung BD F5100 kan helaas geen 4K video afspelen en ook de 3D weergave, de WiFi en de Smart-TV functie ontbreken. Het is dus een meer basic blu-ray speler dan de aanmerkelijk duurdere concurrenten. Wel kan deze kleine compacte Samsung blu-ray speler overweg met alle populaire videoformaten en kun je er een harde schijf op aansluiten. Dit is een prima goedkope keuze als je een  goede no-nonsens blu-ray speler zoekt.

Kijk voor de actuele laagste prijzen en meer informatie over deze en andere blu-ray spelers bij de boven genoemde aanbevolen elektronicawinkels.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.