Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste contactlenzen test

De beste contactlenzen uit de test. De top vijf van beste lenzen uit de test bestaat geheel uit zachte maandlenzen. 

Kijk voor de beste daglenzen en andere soorten contactlenzen bij de andere beste lenzen uit de test.

beste contactlenzen test

Contactlenzen zijn een product waarbij de kwaliteit van extra groot belang is. Niet alleen wil je contactlenzen waardoor je goed kunt zien, lenzen mogen ook niet irriteren, en lenzen moeten veilig voor je kostbare ogen zijn. Daarom hier de resultaten van een contactlenzen test. Wat zijn de beste contactlenzen en wat is de beste koop?


Over de contactlens test

De test is uitgevoerd door de grote Duitse vergelijkingssite Vergleich.org. Deze test-organisatie heeft alle soorten lenzen getest maar de kop van de ranglijst bestaat uitsluitend uit zachte maandlenzen. De lenzen van het merk CooperVision scoorde in deze contactlenzen test het beste. Niet waren de beste contactlenzen uit de test van CooperVision, ook de beste koop betreft CooperVision lenzen.

Getest: Beste contactlenzen
Getest door: vergleich.org

Beste contactlenzen uit de test: CooperVision Biofinity
Beste koop: CooperVision Biomedics 55 Evolution
Te koop bij: Aanbevolen winkels contactlenzenDe top 5 contactlenzen uit de test

Dit is de top vijf van beste contactlenzen uit deze Duitse test van contactlenzen. Het betreft in alle gevallen zachte maandlenzen. 

Zoek je een ander soort lenzen, bijvoorbeeld daglenzen, kijk dan bij de bovenaan genoemde andere beste lenzen uit de test.
  1. CooperVision Biofinity
  2. lcon Air Optix Aqua
  3. Bausch & Lomb PureVision Spheric
  4. Alcon Air Optix Night & Day Aqua
  5. CooperVision Biomedics 55 Evolution (beste koop)Zoals we al zeiden zijn al deze beste lenzen uit de test zachte maandlenzen. De eerste vier contactlenzen uit de ranglijst kun je dag en nacht dragen. De CooperVision Biomedics (de nummer 5 uit de lijst) moet je 's nachts uitdoen want anders worden je ogen te droog. Dit zijn wel de goedkoopste contactlenzen van de vijf (de beste koop uit de test).


Beste contactlenzen Cooper Vision

Beste contactlenzen CooperVision
Beste contactlenzen uit de test: CooperVision Biofinity

De beste contactlenzen uit de test zijn de zachte CooperVision Biofinity maandlenzen. Als enige lenzen scoorde deze maandlenzen in de contactlens test het predicaat Zeer Goed. Dit hebben de Biofinity lenzen te danken aan hun zeer hoge draagcomfort, ook bij drogen ogen.

Je kunt deze zachte contactlenzen lang dragen, ook tijdens het slapen. Deze beste contactlenzen uit de test zijn vormvaster dan andere lenzen. Er komt niet snel een knik in de lens.

De als best geteste contactlenzen zijn bijzonder dun waardoor je ze niet of nauwelijks voelt. Zelfs bij proefpersonen die de lenzen 30 dagen lang dag en nacht droegen waren er nauwelijks problemen. Deze contactlenzen waren overduidelijk de beste contactlenzen uit de test.

Kijk bij de link in de top 5 (boven) voor aanbiedingen van deze beste contactlenzen uit de test.Beste koop: CooperVision Biomedics 55 Evolution

Ook de beste koop contactlenzen zijn van CooperVision. De Biomedics 55 Evolution scoort lager op punten maar zijn ook een heel stuk goedkoper (kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor de laagste actuele prijzen).

Ook deze contactlenzen zijn zeer dun en bieden een hoog draagcomfort. Je kunt deze lenzen echter niet 24 uur per dag dragen zoals de best geteste contactlenzen en bij Vergeleich.org kwamen meldingen binnen van gebarsten lenzen. Enkele gebruikers klaagden ook over droge ogen. Hoewel de meeste gebruikers van deze beste koop contactlenzen zeer tevreden zijn, zijn deze lenzen dus niet optimaal, en minder van kwaliteit dan de testwinnaar uit de contactlenzen test.

Contactlenzen beste koop: Cooper Vision Biomedics
Contactlenzen beste koop: CooperVision Biomedics


Kijk bij de link in de top 5 of bij bovengenoemde aanbevolen winkels om contactlenzen online tegen de laagste prijzen te kopen.Over CooperVision

Zowel de beste contactlenzen als de beste koop uit de contactlens test zijn  zachte lenzen van CooperVison. CooperVision is een Amerikaanse specialist in contactlenzen die zijn lenzen wereldwijd verkoopt. CooperVision maakt veel soorten. Niet alleen de standaard daglenzen, maandlenzen en nachtlenzen, maar ook torische lenzen voor astigmatisme, multifocale lenzen voor presbyopie, en lenzen voor specifieke oogproblemen zoals keratoconus. 

CooperVision doet veel aan innovatie in contactlenzen en aanverwante producten zoals lensvloeistof en andere contactlens schoonmaakmiddelen.Kijk bij meer testen van contactlenzen voor andere lenzen tests.


Foto's: CooperVision lenzen


Onderwerp:
Contactlenzen worden regelmatig getest, door vergelijkingssites en door consumenten organisaties in Nederland en buitenland en door andere experts. Hier kijken we naar de beste contactlenzen uit de test van Vergleich (Duitsland). Met de CooperVision Biofinity lenzen als beste contactlenzen uit de test en de CooperVision Biofinity lenzen als beste koop. Alle 5 beste contactlenzen uit de test zijn zachte maandlenzen. 4 van de 5 kun je dag en nacht dragen (alleen de beste koop uit de test niet). Bij de links bovenaan kun je deze beste contactlenzen uit de contactlens test goedkoop kopen. 
Een reactie posten

1 Reacties

  1. Roberto Brommer18 april 2024 om 17:01

    Ik vind de huidige generatie daglenzen echt een aanrader.Ik heb jaren geen contactlenzen gebruikt omdat ik veel last van pijn en droge ogen kreeg. Maar nu gebruik ik af en toe weer daglenzen en deze contactlenzen zijn echt veel beter. Doordat ze maar 1 dag mee hoeven te gaan zijn ze veel dunner. Dat maakt de contactlenzen kwetsbaar (maar dat is bij een daglens niet erg) maar veel plezieriger om te dragen. Hoewel ik jarenlang geen contactlenzen gebruikt heb kan ik deze lenzen meteen weer een volle dag zonder problemen gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.