Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste contactlenzen

Redactie     14:22    


Contactlenzen zijn een product waarbij de kwaliteit van extra groot belang is. Niet alleen wil je contactlenzen waardoor je goed kunt zien en die niet irriteren. Ook moeten de lenzen veilig voor je kostbare ogen zijn. Daarom hier de resultaten van een test van contactlenzen. Wat zijn de beste contactlenzen en wat is de beste koop?

De test is uitgevoerd door de grote Duitse vergelijkingssite Vergleich.org. Deze organisatie heeft alle soorten lenzen getest maar de kop van de ranglijst bestaat uitsluitend uit zachte maandlenzen. De lenzen van het merk Cooper Vision bleken het beste. Niet waren de beste contactlenzen uit de test van Cooper Vision, ook de beste koop.

Getest: Beste contactlenzen
Getest door: vergleich.org

Beste contactlenzen uit de test: Cooper Vision Biofinity
Beste koop: Cooper Vision Biomedics 55 Evolution
Te koop bij: Aanbevolen winkels contactlenzen

De top 5 test contactlenzen:


  1. Cooper Vision Biofinity
  2. lcon Air Optix Aqua
  3. Bausch & Lomb PureVision Spheric
  4. Alcon Air Optix Night & Day Aqua
  5. Cooper Vision Biomedics 55 Evolution (beste koop)


Zoals we al zeiden zijn al deze lenzen zachte maandlenzen. De eerste vier kun je dag en nacht dragen. De Cooper Vision Biomedics moet je 's nachts uitdoen.


Beste contactlenzen: Cooper Vision Biofinity

De beste lenzen uit de test zijn de zachte Cooper Vision Biofinity maandlenzen. Als enige lenzen scoorde deze maandlenzen het predicaat Zeer Goed. Dit hebben ze te danken aan hun zeer hoge draagcomfort, ook bij drogen ogen. Je kunt deze lenzen lang dragen, ook tijdens het slapen. Deze beste contactlenzen uit de test zijn vormvaster dan andere lenzen. Er komt niet snel een knik in de lens.

De als best geteste contactlenzen zijn bijzonder dun waardoor je ze niet of nauwelijks voelt. Zelfs bij proefpersonen die de lenzen 30 dagen lang dag en nacht droegen waren er nauwelijks problemen. Deze contactlenzen waren overduidelijk de beste uit de test.

Beste koop: Cooper Vision Biomedics 55 Evolution

Ook de beste koop contactlenzen zijn van Cooper Vision. De Biomedics 55 Evolution scoort lager op punten maar zijn ook een heel stuk goedkoper (kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor de laagste actuele prijzen). Ook deze contactlenzen zijn zeer dun en bieden een hoog draagcomfort. Je kunt deze lenzen echter niet 24 uur per dag dragen en bij Vergeleich.org kwamen meldingen binnen van gebarsten lenzen. Enkele gebruikers klaagden ook over droge ogen.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels om contactlenzen online tegen de laagste prijzen te kopen.


Publicatie test: september 2015. Kijk bij meer testen van contactlenzen voor andere lenzen tests.
Foto's: Cooper Vision lenzen

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.