Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste contactlenzen test

 

De beste contactlenzen uit de test. De top vijf van beste lenzen uit de test bestaat geheel uit zachte maandlenzen. 

Kijk voor de beste daglenzen en andere soorten contactlenzen bij de andere beste lenzen uit de test.

beste contactlenzen test

Contactlenzen zijn een product waarbij de kwaliteit van extra groot belang is. Niet alleen wil je contactlenzen waardoor je goed kunt zien, lenzen mogen ook niet irriteren, en lenzen moeten veilig voor je kostbare ogen zijn. Daarom hier de resultaten van een contactlenzen test. Wat zijn de beste contactlenzen en wat is de beste koop?

De test is uitgevoerd door de grote Duitse vergelijkingssite Vergleich.org. Deze test-organisatie heeft alle soorten lenzen getest maar de kop van de ranglijst bestaat uitsluitend uit zachte maandlenzen. De lenzen van het merk Cooper Vision scoorde in deze contactlenzen test het beste. Niet waren de beste contactlenzen uit de test van Cooper Vision, ook de beste koop betreft Cooper Vision lenzen.

Getest: Beste contactlenzen
Getest door: vergleich.org

Beste contactlenzen uit de test: Cooper Vision Biofinity
Beste koop: Cooper Vision Biomedics 55 Evolution
Te koop bij: Aanbevolen winkels contactlenzen

De top 5 test contactlenzen:

Dit is de top vijf van beste contactlenzen uit deze Duitse test van contactlenzen. Het betreft in alle gevallen zachte maandlenzen. 

Zoek je een ander soort lenzen, bijvoorbeeld daglenzen, kijk dan bij de bovenaan genoemde andere beste lenzen uit de test.
  1. Cooper Vision Biofinity
  2. lcon Air Optix Aqua
  3. Bausch & Lomb PureVision Spheric
  4. Alcon Air Optix Night & Day Aqua
  5. Cooper Vision Biomedics 55 Evolution (beste koop)Zoals we al zeiden zijn al deze beste lenzen uit de test zachte maandlenzen. De eerste vier contactlenzen uit de ranglijst kun je dag en nacht dragen. De Cooper Vision Biomedics (de nummer 5 uit de lijst) moet je 's nachts uitdoen want anders worden je ogen te droog. Dit zijn wel de goedkoopste contactlenzen van de vijf (de beste koop uit de test).


Beste contactlenzen Cooper Vision

Beste contactlenzen Cooper Vision

Beste contactlenzen: Cooper Vision Biofinity

De beste contactlenzen uit de test zijn de zachte Cooper Vision Biofinity maandlenzen. Als enige lenzen scoorde deze maandlenzen in de contactlens test het predicaat Zeer Goed. Dit hebben de Biofinity lenzen te danken aan hun zeer hoge draagcomfort, ook bij drogen ogen.

Je kunt deze zachte contactlenzen lang dragen, ook tijdens het slapen. Deze beste contactlenzen uit de test zijn vormvaster dan andere lenzen. Er komt niet snel een knik in de lens.

De als best geteste contactlenzen zijn bijzonder dun waardoor je ze niet of nauwelijks voelt. Zelfs bij proefpersonen die de lenzen 30 dagen lang dag en nacht droegen waren er nauwelijks problemen. Deze contactlenzen waren overduidelijk de beste contactlenzen uit de test.

Beste koop: Cooper Vision Biomedics 55 Evolution

Ook de beste koop contactlenzen zijn van Cooper Vision. De Biomedics 55 Evolution scoort lager op punten maar zijn ook een heel stuk goedkoper (kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor de laagste actuele prijzen).

Ook deze contactlenzen zijn zeer dun en bieden een hoog draagcomfort. Je kunt deze lenzen echter niet 24 uur per dag dragen zoals de best geteste contactlenzen en bij Vergeleich.org kwamen meldingen binnen van gebarsten lenzen. Enkele gebruikers klaagden ook over droge ogen. Hoewel de meeste gebruikers van deze beste koop contactlenzen zeer tevreden zijn, zijn deze lenzen dus niet optimaal, en minder van kwaliteit dan de testwinnaar uit de contactlenzen test.

Contactlenzen beste koop: Cooper Vision Biomedics
Contactlenzen beste koop: Cooper Vision Biomedics

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels om contactlenzen online tegen de laagste prijzen te kopen.


Kijk bij meer testen van contactlenzen voor andere lenzen tests.

Foto's: Cooper Vision lenzenOnderwerp:
Contactlenzen worden regelmatig getest, door vergelijkingssites en door consumenten organisaties in Nederland en buitenland en door andere experts. Hier kijken we naar de beste contactlenzen uit de test van Vergleich (Duitsland). Met de Cooper Vision Biofinity lenzen als beste contactlenzen uit de test en de Cooper Vision Biofinity lenzen als beste koop. Alle 5 beste contactlenzen uit de test zijn zachte maandlenzen. 4 van de 5 kun je dag en nacht dragen (alleen de beste koop uit de test niet). Bij de links bovenaan kun je deze beste contactlenzen uit de contactlens test goedkoop kopen. 
,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *