Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kattenvoer

Redactie     14:28    


Wat is de het beste kattenvoer voor je kat? Smakelijk en gezond voor je huisdier. En wat is de beste koop als het op kattenvoer aankomt? Hier de uitslag van de test van beste kattenvoer.

Deze test is in Duitsland uitgevoerd, maar al dit kattenvoer (droog en nat) is ook in Nederland en Belgiƫ te koop.

Getest: Beste kattenvoer
Getest door: Vergleich.org

Beste kattenvoer uit de test: Animonda vom Feinsten Adult nat
Beste koop: Kitekat met pluimvee en wild in gelei
Te koop bij: ZooPlus en andere aanbevolen dierenwinkels

Beste kattenvoer: Animonda vom Feinsten

Animonda vom Feinsten is kwalitatief hoogwaardig kattenvoer dat deze test van beste kattenvoer overtuigend won. Animonda vom Feinsten kattenvoer is in Nederland onder andere bij ZooPlus en Medpets (zie de aanbevolen dierenwinkels hierboven).Het winnende Animonda vom Feinsten is nat kattenvoer dat helemaal is aangepast aan het natuurlijk eetgedrag van de kat. Zeer positief was het testteam over het hoge gehalte aan vlees in dit kattenvoer. Ook zorgt dit kattenvoer er voor dat de uitwerpselen van de katten minder stinken.

Animonda vom Feinsten nat kattenvoer is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde vleessoorten zonder saus maar wel met veel vlees. Zonder soja, en zonder kunstmatige kleur- en conserveringsmiddelen.

Bij een al wat oudere test van De Consumentenbond scoorde Animonda vom Feinsten de maximale score.

Een nadeel van dit kattenvoer is de prijs van bijna 7 euro per kilo.

Beste koop: Kitekat met pluimvee en wild in gelei

Kitekat is dan een stuk goedkoper. Voor dit kattenvoer uit blik betaal je zo'n 2 euro per kilo. Dat scheelt natuurlijk aanmerkelijk. En de prijs / kwaliteit verhouding is heel goed, want ondanks zijn lage prijs haalt het Kitekat kattenvoer een hoge score in de test van Vergleich.org. Dit kattenvoer werd derde in de test en kreeg het predicaat Beste Koop.


Het is gezond kattenvoer zonder conserveringsmiddelen en kunstmatige aroma's. Kitekat blikvoer voor katten is uitgebalanceerd kattenvoer bereid met hoog kwalitatieve voedingsstoffen en vitaminen.

Ook dit kattenvoer is onder andere bij ZooPlus te koop.

Felix Crunchy & Soft droog voer voor katten

Animonda vom Feinsten is het beste kattenvoer uit de test, Kitekat werd derde en Beste Koop. Tussen die twee in eindigde Felix Crunchy & Soft als het beste droogvoer voor katten uit de test. Dit kattenvoer zit ook qua prijs tussen beide anderen in. Dit kattenvoer overtuigt het testteam van vergeleich.org met zijn innovatieve structuur en goede kwaliteit. Het is licht verteerbaar gevarieerd kattenvoer.Zie ook. Meer kattenvoer tests


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.