Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kinderwagen / buggy

Redactie     13:58    


Drie kinderwagens hebben de hoogste score gekregen van het testteam van de Consumentenbond (een 8,2). Van deze kinderwagens, de Maclaren Volo, de Koelstra Binque Daily en de Nuna Ivvi is de eerste met afstand de goedkoopste. Meer informatie over deze test van beste kinderwagen hieronder.

Getest: Beste kinderwagen
Getest door: De Consumentenbond
Testdatum: Stand per september 2015 (kijk hier voor een meer recente kinderwagen test)

Beste kinderwagen (hoogste waarderingen): de Maclaren Volo, de Koelstra Binque Daily en de Nuna Ivvi
Officieel zijn er geen Beste Kinderwagen en Beste Koop aangewezen omdat de kinderwagens onder verschillende testprogramma's zijn getest.
Aanbevolen winkels: Beste Kinderwagen Kopen

Opvallend is het grote verschil in prijs. Drie kinderwagens halen de hoogste score van 8,2, maar de prijsverschillen tussen deze kinderwagens is enorm. De richtprijs van de Maclaren kinderwagen bedraagt slechts 130 euro, die van de Koelstra 550 euro en de richtprijs van de Nuna kinderwagen is zelfs 900 euro. Kijk bij de bovenstaande aanbevolen winkels voor de laagste actuele prijzen van deze en andere kinderwagens.

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van kinderwagens door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Maclaren Volo

De goedkoopste van de drie hoogst gewaardeerde kinderwagens is de Maclaren Volo. Dit is een eenvoudige buggy met vier dubbele kleine wielen. Het testcijfer van deze kinderwagen dateert uit september 2013.


Koelstra Binque Daily

De Koelstra is een combiwagen wat inhoudt dat deze kinderwagen niet alleen als buggy is te gebruiken, maar dat de kleine er ook in kan liggen. Het is een degelijke kinderwagen die veelzijdiger is dan de Maclaren buggy. Het is een kinderwagen die dankzij zijn twee grote achterwielen en twee kleine voorwielen op verschillende ondergronden goed presteert. De Koelstra kinderwagen kreeg zijn waardering september 2014.

Nuna Ivvi

De Nuna Ivvi is de enige van de drie kinderwagens die volgens het meest recente testprogramma is getest. Het is met afstand de  duurste, maar ook meest veelzijdige kinderwagen uit de test. Je kunt hem als buggy gebruiken, maar ook in liggende stand. Hij is te gebruiken met Nuna Pipa en Maxi Cosi autostoeltjes.


Al deze (en andere) kinderwagens zijn voordelig te vinden bij de bovengenoemde aanbevolen winkels.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.