Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koelkast met vriezer (koelvrieskast)

Redactie     11:03    


De Consumentenbond heeft de koelkasten getest die momenteel in Nederland op de markt zijn. Het gaat daarbij om koelvrieskasten, koelkasten met een ruim vriesgedeelte. Kijk hier welke van deze koelkasten met vriezer de beste is.


Getest: Beste Koelkast met vriezer
Getest door: De Conumentenbond

Beste Koelkast uit de test: LG GBB 539 PZQZS
Beste koop: LG GBB 539 PZQZS
Te koop bij: Aanbevolen winkels om een koelkast te kopen

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over een koelkast test door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Beste koelvrieskast: LG GBB 539 PZQZS

Deze test kent een overduidelijke winnaar. De beste uit een test is maar zelden tevens de beste koop. Maar de LG GBB 539 PZQZS presteert dit. Met andere woorden of je nu wel of niet op de prijs let, de LG GBB 539 PZQZS is de beste koelkast met vriezer.

De LG GBB 539 PZQZS is een koelvrieskast die niet alleen heel erg goed zijn werk doet, maar die ook nog eens heel betaalbaar is en zuinig is met stroom. De LG GBB 539 PZQZS biedt heel veel koelruimte plus heel veel vriesruimte en heeft een prima functionerende snelvriesfunctie. Het is een uitstekende koelkast met vriezer voor het dagelijks gebruik. Als er iets op aan te merken is zijn het de laden die lastig te verwijderen zijn. Dit maakt het schoonmaken van de koelvrieskast wat lastig. Dit is extra nadelig omdat een ander minpunt van deze koelvrieskast is dat flessen in het deurrek makkelijk kunnen omvallen.

De LG GBB 539 PZQZS is heel zuinig (energielabel A++) en ruim. Het bruikbaren volume van de vriezer is ruim 62 liter, van het koelgedeelte zelfs ruim 165 liter. De Conumentenbond gaf deze koelkast met vriezer een testoordeel van 8,3. De Samsung RB31FEJNBSA eindigde met een 8,0 op de tweede plaats. De richtprijs van deze Samsung koelvrieskast ligt 150 euro hoger, wat de eerste plek van de LG koelkast extra overtuigend maakt.

Eervolle vermelding: Samsung RB29FERNCSA koelkast

Als je dan voor een Samsung koelkast gaat zal de Samsung RB29FERNCSA koelvrieskast een betere keuze zijn. Deze koelkast met vriezer heeft een richtprijs van 500 euro (van de bovengenoemde LG en Samsung is dat respectievelijk 570 euro en 720 euro) en eindigt met een rapportcijfer van 7,7 op de vierde plaats in de test. Deze Samsung koelkast had zelfs Beste Koop kunnen zijn als hij wat energiezuiniger was geweest.

Kijk in de Consumentengids van september 2015 voor alle testresultaten en bij de bovengenoemde winkels voor de actuele laagste prijzen van alle koelkasten en koelvrieskasten.

Publicatie test: september 2015. Meer actuele koelkast test

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.