Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Sony Xperia Z3+ getest als beste multimedia telefoon

Redactie     11:49    

Je mobiele telefoon gebruik je tegenwoordig voor alle mogelijke taken. Maar daarbij stelt niet iedereen dezelfde eisen aan zijn smartphone. De één vindt vooral de camera belangrijk, terwijl een ander vooral kijkt naar de internet-mogelijkheden of naar de multimedia-prestaties.


Hier kijken we naar de beste allrounder op het gebied van muziek, video, fotografie en andere multimedia mogelijkheden.

50 elektronica-tijdschriften uit 20 landen verenigd in de EISA (de European Imaging en Sound Association) hebben alle belangrijke smartphones getest en hebben de Sony Xperia Z3+ uitgeroepen tot de beste multimedia smartphone 2015 / 2016. De prestaties van deze multimedia telefoon maken echt indruk.

Getest: Beste multimedia smartphone
Getest door: De EISA
Datum test: EISA Award 2015 / 2016 (nieuwere smartphone test)

Beste multimedia smartphone uit de test: Sony Xperia Z3+
Te koop bij: Aanbevolen winkels om een telefoon te kopen 

Beste multimedia telefoon: Sony Xperia Z3+ 

Wat maakt de Sony Xperia Z3+ zo'n goede multimedia smartphone? Dat zijn vooral zijn uitstekende allround multimedia mogelijkheden. De Sony Xperia Z3+ kent diverse heel verschillende multimedia-hoogstandjes op het gebied van fotografie, video en audio.

Zo kan deze smartphone bijvoorbeeld 4k video afspelen en is ook de audio-kwaliteit bijzonder hoog. Met de 5-megapixel 25mm camera met groothoeklens aan de voorkant kunt u indrukwekkende groep-selfies maken terwijl de camera aan de voorkant zich kan meten met goede losse camera's. De beelden worden zeer snel verwerkt en ook bij slecht licht levert de camera indrukwekkende prestaties.Muziekliefhebbers zullen onder de indruk zijn van de hoge kwaliteit. Niet alleen speelt deze beste multimedia telefoon hoge resolutie audiobestanden in een uitstekende kwaliteit af, ook worden de audio-instellingen automatisch aangepast aan de hoofdtelefoon die op de multimedia-smartphone wordt aangesloten.

Ook vermeldenswaardig is het geringe stroomverbruik. Ondanks al het multimedia-geweld kun je twee dagen op een acculading vooruit.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.