Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste speakers / luidsprekers voor in de huiskamer

Redactie     13:38    


Je kunt nog zo veel in je audio-apparatuur steken, de uiteindelijke geluidskwaliteit wordt altijd bepaald door de speakers / luidsprekers. Goede luidsprekers zijn dus een must. Maar wat zijn de beste luidsprekers? Hier de uitslag van een test van de beste speakers voor in de huiskamer.


Getest: Beste speakers / luidsprekers voor in de huiskamer
Getest door: De EISA (50 elektronicatijdschriften uit 20 landen)
Datum test: EISA Award 2015 / 2016

Beste speakers uit de test: Bowers & Wilkins CM6 S2
Te koop bij: Aanbevolen winkels om audio apparatuur te kopen 
Beste luidsprekers: Bowers & Wilkins CM6 S2

Het Britse Bowers & Wilkins (B&W) is een fabrikant van betaalbare audio-apparatuur. Als je een stel speakers zoekt onder de 1.000 euro zijn hun nieuwste Bowers & Wilkins CM6 S2 speakers een bijzonder goede keuze. De Bowers & Wilkins CM6 S2 is de beste en meest krachtige luidspreker uit hun CM-serie. Deze luidspreker levert verbazende prestaties voor zo'n kleine speaker.

De CM6 S2 luidspreker is meteen te herkennen aan de 'tweeter on top'. De tweeter zit niet in de behuizing, maar staat bovenop de speaker. Hierdoor wordt de muziek beter gespreid en levert de luidspreker een geluid dat verbluffend helder en zuiver is. De componenten van deze volgens de EISA beste luidsprekers zijn ten opzichte van zijn voorganger grotendeels vernieuwd en verbeterd waardoor de kwaliteit van het geluid beter is dan ooit.


Wat ook belangrijk is bij zo'n luidspreker die prominent in de huiskamer staat is het design en de afwerking. Ook deze zijn dik in orde bij deze beste speakers. De Bowers & Wilkins CM6 S2 luidsprekers zien er strak en gestroomlijnd uit en ze zijn mooi afgewerkt, met bijvoorbeeld weggewerkte kastschroeven. De als beste geteste speakers zijn verkrijgbaar in een rosenut-fineer van echt hout, matwit en zwart hoogglans.Zie ook: Meer tests speakers

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.