Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Lenovo YOGA beste tablet 2015 / 2016

Redactie     10:09    


De Europese elektronica-tijdschriften, samenwerkend in de EISA, hebben de Lenovo YOGA 2 Pro uitgeroepen tot de beste tablet van 2015 / 2016 in Europa. Hier kun je lezen wat deze tablet de beste tablet van het jaar maakt.

Getest: Beste tablet
Getest door: De EISA
Datum test: EISA Award 2015 / 2016

Beste tablet uit de test: Lenovo YOGA 2 Pro tablet
Te koop bij: Aanbevolen winkels om tablets te kopen 

Beste tablet uit de test: Lenovo YOGA 2 Pro

Tablets heb je in alle maten. Daarom is het lastig een tablet als beste uit een test uit te roepen. Toch wagen de tijdschriften verenigd in de EISA zich daaraan. Hun keuze is daarbij gevallen op  de tweede generatie van de Lenovo Yoga tablet . De als beste tablet uit de test uitgeroepen 13,3 inch tablet levert volgens de jury een perfecte combinatie van prestatie, ontwerp en praktische effici├źntie die de Lenovo YOGA 2 Pro tot een overtuigende winnaar maken.


Het 13,3-inch scherm (met een doorsnee van 33,78cm) biedt een QHD resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Dat is haarscherp, vooral op een 13,3 inch scherm! Ook de 178 graden kijkhoek is een heel sterk punt van het beeldscherm.

De krachtige quad-core Intel Atom Z3745 zorgt voor opmerkelijke prestaties en de 9.600 mAh accu zorgt er voor dat je ondanks dat rekengeweld toch lang op deze beste tablet uit de test kunt werken voor je zonder stroom zit. Daarnaast is de Lenovo YOGA 2 Pro ook een heel complete tablet, met een geïntegreerde Pico projector die een 50-inch (127 centimeter) beeld kan projecteren) en een heel goede 8-megapixel camera. Muziekliefhebbers komen ook aan hun trekken met deze tablet die beschikt over twee 1.5W stereo luidsprekers en een 5W JBL subwoofer.Met deze ijzersterke beeld- en geluid-specificaties levert de Lenovo YOGA 2 Pro tablet indrukwekkende multimedia-prestaties.

Kijk bij de bovengenoemde winkels voor meer specificaties en de laagste actuele prijzen van deze beste tablet uit de test.Kijk hier voor meer tablet tests.
Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.