Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test laserprinters: Samsung de beste

Redactie     14:48    


Laserprinters zijn lang niet zo duur als de meeste mensen denken. De prijzen beginnen al ver onder de 100 euro. Bovendien liggen de inktkosten lager en is hun printkwaliteit van zwarte tekst beter. Dat maakt een laserprinter ook voor thuisgebruik interessant.  Maar hoe goed zijn deze laserprinter? Hier de resultaten van een test van laserprinters.

De Consumentenbond test continue nieuwe laserprinters. Welk van deze laserprinters is op dit moment (september 2015) de beste laserprinter? En wat is de beste koop? Hieronder kun je het allemaal lezen.

Getest: Beste Laserprinter
Getest door: De Consumentenbond
Datum test: Status per september 2015 (kijk hier voor een meer recente laserprinter test)

Beste laserprinter uit de test: Samsung Xpress M2835DW
Beste koop: Canon i-sensys LBP6030W
Te koop bij: Aanbevolen winkels om een printer te kopen

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van laserprinters door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Beste laserprinter: Samsung Xpress

De Samsung Xpress is volgens het testteam duidelijk de beste laserprinter. De gehele top drie wordt namelijk gevormd door modellen van deze Samsung laserprinter. De M2835DW heeft het beste testoordeel (een 8,1) gevolgd door twee oudere modellen, de M2825ND en de M2825DW. Beide met een 7,9 als waardering.


De Samsung Xpress is een laserprinter die alleen in het zwart kan afdrukken. Met deze printer kun je automatisch dubbelzijdig afdrukken en je kunt hem zowel bedraad als via WiFi op het netwerk aansluiten.

De minimale printkosten van de Samsung Xpress M2835DW bedragen slechts 2 cent per pagina en het testteam geeft deze beste laserprinter uit de test een hoge 8,8 als cijfer voor de printkwaliteit. Echte nadelen konden de testers niet vinden bij deze als beste geteste laserprinter. De prijs van deze laserprinter ligt onder de 150 euro.

Beste Koop: Canon i-sensys LBP6030W

Een laserprinter voor een euro of 70? Ja het kan! De Canon i-sensys LBP6030W is zo goedkoop, en toch haalt deze zwart/wit laserprinter een 7,6 als testresultaat. Vandaar het predicaat Beste Koop.Evenals de Samsung laserprinter worden er bij de Canon i-sensys geen echte nadelen geconstateerd. Daar tegenover staan een zeer goede printkwaliteit en een laag inktverbruik bij het printen van teksten.

Meer informatie en prijzen

Kijk bij de eerder genoemde aanbevolen winkels voor alle informatie en prijzen van deze en andere laserprinters (ook kleurenprinters en all-in-ones).

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.