Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Uitslag test beste videocamera

Redactie     18:11    


Ieder jaar kiest de EISA (een overkoepelend orgaan van 50 elektronica-tijdschriften uit 20 landen) de beste videocamera. Daarbij wordt gekeken naar de kwaliteit en mogelijkheden van de camcorders maar ook naar de betaalbaarheid. Welke videocamera is volgens deze specialisten dit jaar de beste? Dat kun je hier lezen.


Getest: Beste videocamera
Getest door: EISA (Vakbladen uit 20 landen)
Datum test: EISA Award 2015 / 2016 (Zie ook: Alle testen van camcorders)

Beste videocamera uit de test: Panasonic HC-WX970
Te koop bij: Aanbevolen winkels om een videocamera te kopen

Beste videocamera: Panasonic HC-WX970 

Filmbeelden van hoge kwaliteit schiet je met de Panasonic HC-WX970 videocamera. Met deze camcorder kun je namelijk video's in 4K resolutie opnemen. Deze ultra-HD resolutie is vier keer scherper dan Full HD!Naast de Leica Dicomar lens (die gekoppeld is aan 18.91MP sensor) beschikt de camera over een tweede secundaire, beweegbare lens. Zodoende biedt de Panasonic HC-WX970 videocamera een innovatieve twin recording functie waarmee de camcorder twee verschillende scenes gelijktijdig kan opnemen. En toch is de Panasonic HC-WX970 een compacte en ook heel betaalbare videocamera. De prijs van de Panasonic HC-WX970 blijft onder de 1.000 euro. Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor de laagste actuele winkelprijzen van deze beste videocamera volgens de EISA.

Dankzij het stabilisatie systeem en de Level Shot functie kun je prachtige beelden filmen daarbij geholpen door de HDR (High Dynamic Range). Op het draaibare 3 inch aanraakscherm kun je vervolgens meteen het resultaat bekijken.


Ook leuk is de Narration Mode, een geluidsfunctie die de nadruk op de stem van de cameragebruiker legt zodat deze al filmend commentaar aan de film kan toevoegen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.