Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Omoda uitgeroepen tot beste schoenenwinkel

Redactie     14:03    


Omoda heeft de GfK Fashion Award voor schoenenwinkels gewonnen. Na een uitgebreid onderzoek door het GfK onder ruim 8.800 consumenten bleek Omoda de beste schoenenwinkel. Er werd gekeken naar 11 aspecten op het gebied van collectie, prijs, personeel, webwinkel en gewone winkel.

Van den Assem en Zalando waren de andere beste schoenenwinkels in top drie. Kijk hier voor de beste schoenenwinkels.

Getest: Beste schoenenwinkel
Getest door: GfK (Growth from Knowledge)
Publicatie test: Oktober 2015
Beste schoenenwinkel uit het onderzoek: Omoda

Omoda beste schoenenwinkel

Het Gfk keek bij het onderzoek naar de beste schoenenwinkel naar de behoeften van zowel jongeren als oudere consumenten bij het kopen van schoenen. Deze behoeften verschillen nogal. Ouderen vinden behulpzaam en deskundig personeel erg belangrijk terwijl vrouwen en mannen onder de vijftig dat nauwelijks nodig vinden. De klanten onder de 30 vinden vooral de aanwezigheid van de laatste schoenmode in een winkel erg belangrijk.

Omoda heeft 15 winkels in Nederland en 1 in Belgiƫ (Antwerpen). Omoda winkels zijn vooral in Zeeland en omgeving te vinden. De meeste Nederlanders en Belgen kennen Omoda echter van hun webwinkel. Deze levert snel (voor 21:00 uur bestellen is volgende dag in huis), bezorgt gratis (vanaf 50 euro), je kunt achteraf betalen, gratis retourneren en hebt 30 dagen bedenktijd. Het assortiment van Omoda is breed en heel up to date.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.