Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Philips föhn beste getest

Redactie     10:57    


Wat is de beste föhn? De Duitse vergelijkingssite Testsieger.de heeft een groot aantal föhns getest. De Philips DryCare Pro kwam als beste uit de test. Het is een uitstekende föhn met een lage prijs.

Getest: De beste föhn
Getest door: Testsieger.de
Datum test: 2015 (nieuwere haardroger tests)
Beste föhn uit de test: Philips DryCare Pro
Goedkoop te koop bij: Beste winkels voor een fohn

Beste föhn: Philips DryCare Pro

Al eerder werd de Philips DryCare Pro (BHD176/00) onder andere als best beoordeeld bij Kieskeurig (augustus 2015). kortom, we hebben hier te maken met een heel goede föhn die bovendien heel vriendelijk geprijsd is. De adviesprijs van de Philips DryCare Pro BHD176/00 is 39,99 euro. Kijk voor de actuele winkelprijzen bij de bovengenoemde aanbevolen elektronicawinkels.

Wat aan de Philips DryCare Pro onmiddellijk opvalt is de korte droogtijd. Vooral bij lang en/of dik haar is het verschil in droogtijd in vergelijking tot de meeste andere föhns spectaculair. Ook heb je met deze beste föhn uit de test nauwelijks tot geen last van pluizend haar. Ideaal!


De Philips DryCare Pro kent drie warmte en blaas-standen. De behuizing is sterk en solide. Dat voel je aan het gewicht, maar daardoor kan deze als best geteste föhn wel tegen een stootje. En TE zwaar is deze föhn gelukkig ook niet. Je voelt de kwaliteit.

De Philips DryCare Pro föhn heeft een enorm goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen wonder dat deze krachtige föhn zo veel tests wint.

Kijk bij de hier boven genoemde beste elektronicawinkels om deze goede föhn (en andere föhns) tegen de laagste prijs te kopen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.