Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Sennheiser getest als beste hoofdtelefoon

Redactie     16:38    


Een goede hoofdtelefoon is van groot belang om te genieten van muziek in goede kwaliteit, of je deze nu afspeelt van je telefoon, mediaspeler, HiFi-set, gameconsole of televisie. Maar wat is een goede koptelefoon? De experts van de EISA (de redacties van HiFi-tijdschriften en Elektronicabladen) kozen de beste  hoofdtelefoon van 2015/2016.

De grote Europese HiFi tijdschriften, verenigd in de EISA hebben de hoofdtelefoons getest en de EISA Award 2015-2016 toegekend aan de Sennheiser Momentum 2.0. Hieronder een beschrijving van deze beste hoofdtelefoon.

Getest: Beste hoofdtelefoon
Getest door: EISA
Testdatum: EISA Award 2015-2016
Zie ook: Nieuwere tests hoofdtelefoons
De beste hoofdtelefoon: Sennheiser Momentum 2.0

Tip: Op Beste Koptelefoon Kopen vind je de goedkoopste aanbieders van koptelefoons, maar ook de koptelefoon top 10 en een Koptelefoon Keuzehulp waarmee je de voor jou beste hoofdtelefoon kunt vinden.

De beste hoofdtelefoon: Sennheiser Momentum 2.0 

Zoals de naam al aangeeft is deze koptelefoon de opvolger van de oorspronkelijke Sennheiser Momentum hoofdtelefoon. Versie 2.0 heeft grotere oorschelpen en een inklapbare hoofdband en is nog beter dan zijn voorganger.


De Sennheiser Momentum 2.0 G is een over ear hoofdtelefoon die is voorzien van een  ge├»ntegreerde microfoon zodat je er ook handsfree mee kunt telefoneren en bijvoorbeeld kunt praten onder het gamen. Aan de kabel zit een kleine afstandsbediening zodat je de koptelefoon makkelijk kunt bedienen.

Dankzij de inklapbare hoofdband kun je deze Sennheiser koptelefoon compact opvouwen. Het geluid klinkt heel goed, de als beste hoofdtelefoon uitgroepen koptelefoon zit aangenaam, en het buitengeluid wordt prima buiten de oorschelpen gehouden.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.