Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste bladblazer / bladzuiger

Redactie     15:05    


Een goede bladblazer of bladzuiger is het enige gereedschap waarmee je in de herfst de strijd met het vallende blad aan kunt gaan. Hier de uitslag van een test van de beste bladblazer of beste bladzuiger.

Deze test is in Duitsland uitgevoerd door Gartengeräte Test, zoals de naam al aangeeft zijn dit specialisten in het testen van tuingereedschap .

Getest: Beste bladblazer en/of bladzuiger
Getest door: Gartengeräte Test
Datum test: Najaar 2015 (zie ook andere, meer recente, bladblazer tests)

Beste bladblazer / bladzuiger uit de test: Black & Decker GW3030
Te koop bij: Aanbevolen winkels

Beste in de test: Black & Decker GW3030 bladblazer / bladzuiger

De Black & Decker GW3030 bladblazer / bladzuiger kreeg van het test-team de waardering Zeer Goed. De Black & Decker GW3030 is niet de goedkoopste bladblazer, hij kost zo'n 85 euro (kijk bij de aanbevolen winkels voor de actuele winkelprijzen), maar deze bladblazer geeft veel waar voor zijn geld.Het is een bijzonder krachtige bladblazer. De maximale blaassnelheid bedraagt niet minder dan 418 kilometer per uur. Het is ook een forse bladblazer, maar met een gewicht van slechts 4,8 kilo opmerkelijk licht voor zijn formaat. De beste bladblazer uit de test is voorzien van metalen rotor die de mulching capaciteit en de airflow vergroot.

Je kunt ook zuigen met de Black & Decker GW3030, die dus tevens bladzuiger is. Ook kun je dit krachtige apparaat als versnipperaar gebruiken.

Voor de zuigfunctie is de Black & Decker voorzien van een opvangzak van 50 liter. Omdat de bladeren flink samengeperst wordt kan er bijzonder veel blad in deze zak.

De Black & Decker GW3030 bladzuiger / bladblazer wordt geleverd met een draagriem en een tweede handgreep.

Goedkoop alternatief: Einhell BG-EL 2500/2 E bladblazer / bladzuiger

Zoals we al schreven, de Black & Decker bladblazer / bladzuiger is heel erg goed, maar ook best prijzig. Voor een consument misschien een beetje te duur. Voor de helft van de prijs van de Black & Decker is deze Einhell bladblazer al te koop.


Beide bladblazers (en vele andere bladblazers / bladzuigers) zijn te koop bij de eerder genoemde aanbevolen winkels met tuingereedschap.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.