Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste elektrische tandenborstel: Oral B maakt reputatie waar

Redactie     15:02    

Braun Oral B tandenborstels zijn de meest bekende en meest verkochte elektrische tandenborstels. En terecht zo blijkt uit de test van de Duitse website Testsieger. De volledige top 10 van hun ranglijst van hun test van beste tandenborstels bestaat uit Oral-B tandenborstels.


10 varianten vanop de populaire Brand Oral B elektrische tandenborstel kregen de hoogste scores. Hier alle informatie over deze beste elektrische tandenborstel uit de test, en de Beste Koop.


Getest: Beste elektrische tandenborstel
Getest door: Testsieger.de
Datum test: Oktober 2015 (We hebben een meer recente tandenborstel test)

Beste elektrische tandenborstel uit de test: Braun Oral-B Pro 6500
Onze Beste Koop: Braun Oral-B TriZone 500
Te koop bij: Aanbevolen winkels om een elektrische tandenborstel te kopen 

Beste elektrische tandenborstel: Braun Oral-B Pro 6500 

Dat de Braun Oral-B Pro 6500 is uitgeroepen tot beste elektrische tandenborstel is geen verassing. Deze beste elektrische tandenborstel uit de test is gebaseerd op professionele tandreinigsapparaten. Deze Braun elektrische tandenborstel beschikt over 3D reinigingssysteem met CrossAction-borstelharen die in een dynamische hoek van 16 graden staan waardoor moeiteloos tandplak wordt aangepakt en verwijderd.De Braun Oral-B Pro 6500 behoort tot de SmartSeries reeks wat inhoudt dat deze over Bluetooth beschikt. Op die manier kan je je poetsresultaten bijhouden. Handig om bijvoorbeeld het tandenpoetsen van je kinderen te controleren maar ook om je poetstechniek te perfectioneren. Hiervoor wordt een SmartGuide meegeleverd, een draadloos apparaat dat de poetstijd toont en aangeeft wanneer je een ander deel van je gebit moet poetsen.

Deze intelligente tandenborstel kent speciale standen voor tandvleesverzorging, sensitive , whitening en extra grondige reiniging. Een drievoudige poetsdruksensor licht op als je teveel druk uitoefent.

Beste Koop: Braun Oral-B TriZone 500

De bovenstaande beste elektrische tandenborstel uit de test zit vol snufjes en noviteiten. De resultaten zijn er naar, en de prijs helaas ook (zie bovenstaande winkels voor de laatste actuele winkelprijzen). Zoek je minder snufjes maar een goedkope maar goede elektrische tandenborstel. Dan is de Braun Oral-B TriZone 500 een goed alternatief.  Vijfde in de test, maar nog steeds een waardering Zeer Goed en nauwelijks minder punten dan zijn veel duurdere concurrenten. Voor de Braun Oral-B TriZone 500 betaal je minder dan 40 euro (zie bovenstaande winkels voor de recente prijs). Wat ons betreft de Beste Koop.Bij de Braun Oral-B TriZone 500 elektrische tandenborstel geen Bluetooth maar wel een goede tandenborstel met een geavanceerde driezone reinigingstechnologie en een bewegende dynamische top voor moeilijk te bereiken achterkant van de tanden. Ook deze Oral B tandenborstel is oplaadbaar en wordt met een dockingstation geleverd zodat hij makkelijk opgeladen kan worden.


Onderwerpen:
Test beste elektrische tandenborstel, test oral-b tandenborstels, test elektrische tandenborstels Oral-B.


, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.