Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gezichtsbruiner test

Redactie     11:46    


Geen zin om in de winter met een bleek gezicht rond te lopen? Met een gezichtsbruiner kun je er wat gezonder uit  blijven zien. Maar als je een gezichtsbruiner koopt wil je natuurlijk wel een goed en veilig apparaat. Daarom hier de beste gezichtsbruiner uit de test en een top 10 met meer goede gezichtsbruiners.

Verwar een gezichtsbruiner niet met een daglichtlamp

Een gezichtsbruiner is een lamp die er voor zorgt dat je een bruin kleurtje krijgt of houdt. Zoek je een lamp om via lichttherapie weerstand op te bouwen of een winterdip te voorkomen, kijk dan bij de beste daglichtlampen uit de test.


Gezichtsbruiner top 10

Is het wel een gezichtsbruiner die je zoekt? Kijk dan in de gezichtsbruiner top 10 voor de tien meest populaire en beste gezichtsbruiners van dit moment.

Je kunt een gezichtsbruiner zien als een mini-zonnebank die bedoeld is om het gezicht te bruinen. Bij het kiezen van een gezichtsbruiner moet je goed letten hoe veel lager de gezichtsbruiner ook bruint. Je hebt vrij kleine gezichtsbruiners die alleen gezicht en schouders bruinen, maar je hebt ook grotere gezichtsbruiners die een deel van het bovenlichaam meepakken. Dat is in de praktijk erg plezierig want zo krijg je ook bruine schouders. Het is niet fijn als je een blouse of jurkje met blote schouders draagt en dan witte schouders onder een gebruind gezicht ziet. Er zijn ook gezichtsbruiners die het decollet√© meepakken. 

Beste gezichtsbruiner test Testsieger: Efbe-Schott 912D

Bij een Duitse test door Testsieger kwam de Efbe-Schott 912D als beste gezichtsbruiner te koop. In Nederland is ook deze gezichtbruiner te koop. Dit is een voorbeeld van een grotere gezichtsbruiner. Deze beste gezichtsbruiner uit de test wordt dan ook als bovenlichaamsbruiner of bovenlichaam-solarium verkocht. Je kunt er dus meer mee bruinen dan je gezicht alleen.Deze halogeen-straler beschikt over een tijdschakelklok en een geheugen voor 8 personen. Het solarium wordt geleverd met 2 beschermbrillen. Voor het bruinen beschikt deze beste gezichtsbruiner uit de test over grote sterke 400W lamp.

Kijk bij de bovengenoemde gezichtsbruiner top 10 voor de beste gezichtsbruiners met alle informatie, specificaties en prijzen.


Foto bovenaan: Hapro gezichtsbruiner


Onderwerp:
De Efbe Schott 912D is in een Duitse gezichtsbruiner test als beste gezichtsbruiner getest. Deze beste gezichtsbruiner uit de test doet meer dan alleen je gezicht bruinen, ook het bovenlichaam wordt meegenomen zodat je geen witte huid onder een laag shirtje krijgt. Deze best geteste gezichtsbruiner wordt dan ook als bovenlichaam solarium verkocht. In de gezichtsbruiner top 10 vind je nog meer goede gezichtsbruiners zoals de eveneens goed geteste Hapro gezichtsbruiners.


, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.