Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gezichtsbruiner

Redactie     11:25    


Geen zin om in de winter met een bleek gezicht rond te lopen? Met een gezichtsbruiner kun je er wat gezonder uit  blijven zien. Maar als je een gezichtsbruiner koopt wil je natuurlijk wel een goed en veilig apparaat. Daarom hier de resultaten van tests van gezichtsbruiners.


Getest: Beste gezichtsbruiner
Best in de tests: Efbe-Schott 912 en Eurosolar 9212
Getest door: Kieskeurig (reviews) en Testsieger.de
Datum: November 2015
Te koop bij: Aanbiedingen alle gezichtsbruiners

Beste gezichtsbruiner Kieskeurig: Eurosolar 9212 

Deze gezichtsbruiner haalt de hoogste ranking op Kieskeurig (een 7,5). Deze Eurosolar gezichtsbruiner is o.a. te koop voor circa 190 euro. Deze gezichtsbruiner heeft de vorm van een drieluik waardoor hij ook een heel goede zijbruining geeft.


Dankzij de 12 15Watt lampen en zijn vorm geeft deze gezichtsbruiner een goede gelijkmatige bruining over het hele gezicht. Voor een mooi en gezond uiterlijk.

Beste gezichtsbruiner Testsieger: Efbe-Schott 912

Bij een Duitse test door Testsieger kwam de Efbe-Schott 912 als beste gezichtsbruiner te koop. In Nederland is ook deze gezichtbruiner te koop. De Efbe-Schott is met een winkelprijs van circa 250 euro wat duurder dan de Eurosolar maar dit is een groter apparaat dat als bovenlichaamsbruiner of bovenlichaam-solarium verkocht wordt. Je kunt er dus meer mee bruinen dan je gezicht alleen.Deze halogeen-straler beschikt over een tijdschakelklok en een geheugen voor 4 personen. Het solarium wordt geleverd met 2 beschermbrillen. Waar de Eurosolar over 12 15W lampen beschikt heeft de Efbe-Schott 912 één grote sterke 400W lamp.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van gezichtsbruiners voor deze beste gezichtsbruiners en meer van dit soort bruiningsapparaten tegen een lage prijs.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.