Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gezichtsbruiner test

 

Kijk hier voor de beste gezichtsbruiner. Met een goede gezichtsbruiner heb je het hele jaar een mooie gezonde kleur op je gezicht, hals en schouders.


Geen zin om in de winter met een bleek gezicht rond te lopen? Met een goede gezichtsbruiner kun je er gezond uit blijven zien. Maar als je een gezichtsbruiner koopt wil je natuurlijk wel een goed en veilig apparaat. Daarom hier de beste gezichtsbruiner uit de test en een top 10 met meer goede gezichtsbruiners.

Verwar een gezichtsbruiner niet met een daglichtlamp

Een gezichtsbruiner is een lamp die er voor zorgt dat je een bruin kleurtje krijgt of houdt. Zoek je een lamp om via lichttherapie weerstand op te bouwen of een winterdip te voorkomen, kijk dan bij de beste daglichtlampen uit de test.


Gezichtsbruiner top 10

Is het wel een gezichtsbruiner die je zoekt? Kijk dan in de gezichtsbruiner top 10 voor de tien meest populaire en beste gezichtsbruiners van dit moment.

Je kunt een gezichtsbruiner zien als een mini-zonnebank die bedoeld is om het gezicht te bruinen. Bij het kiezen van een gezichtsbruiner moet je goed letten hoe veel lager de gezichtsbruiner ook bruint. 

Je hebt vrij kleine gezichtsbruiners die alleen gezicht en schouders bruinen, maar je hebt ook grotere gezichtsbruiners die een deel van het bovenlichaam meepakken. Dat is in de praktijk erg plezierig want zo krijg je ook bruine schouders. Het is niet fijn als je een blouse of jurkje met blote schouders draagt en dan witte schouders onder een gebruind gezicht ziet. 

Er zijn ook gezichtsbruiners die het decolleté meepakken. Er wordt in dat geval dan ook wel over bovenlichaamsbruiner of bovenlichaam solarium gesproken. Deze lichaams bruiners zijn vanzelfsprekend vaak wat groter dan een echte gezichtsbruiner, zoals de Elbe-Schott gezicht bruiner / bovenlichaam bruiner op de foto hier onder.

Efbe-Schott gezichtsbruiner

Efbe-Schott gezichtsbruiner


Goede gezichtsbruiners worden onder andere gemaakt door Hapro, BBWC en Efbe-Schott. 

Hapro Summer Glow gezichtsbruiner

Vooral de Hapro Summer Glow gezichtsbruiners zijn populair en scoren een hoge waardering. Dit zijn betaalbare en vrij compacte gezichtsbruiners. Ze beschikken over 4 UV lampen in één paneel. 

BBWC gezichtsbruiner met zijpanelen

Liever een gezichtsbruiner met panelen aan de zijkant? BBWC maakt "power" gezichtsbruiners met een frontpaneel met 6 UV lampen en aan weerskanten een zijpaneel met elk 3 UV lampen. Zo zijn er in totaal 12 lampen die je hele gezicht, inclusief zijkanten, bestrijken. De prijs van deze BBWC is wel hoge dan de kleinere Hapro Summer Glow gezichtsbruiner.

BBWC gezichtsbruiner

BBWC gezichtsbruiner, voorkant en zijkanten gezicht


Kijk bij de bovengenoemde gezichtsbruiner top 10 voor de beste gezichtsbruiners met alle informatie, specificaties en prijzen.

Zie ook:


Foto bovenaan: Hapro gezichtsbruiner


Onderwerp:
In de gezichtsbruiner top 10 vind je de beste gezichtsbruiners die in Nederland te koop zijn zoals een gezichtsbruiner van Hapro. BBWC of 
Elbe-Schott. Sommige gezichtsbruiners bruinen alleen de voorkant van het gezicht (zodat je moet bijdraaien), andere ook de zijkant van het gezicht en sommige gezichtsbruiners bruinen ook het bovenlichaam. In de top 10 kun je van iedere goede gezichtsbruiner de mogelijkheden en specificaties vinden, plus een review en ervaringen van gebruikers van de gezichtsbruiner.


, ,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *