Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste smartwatch voor Android en iPhone

Redactie     14:26    


Wie heeft er nou geen smartwatch op zijn verlanglijstje staan. Met een smartwatch kan je telefoon in je zak blijven en bovendien heeft een smartwatch ook nog veel eigen functies. Maar wat is de beste smartwatch?


Getest: Beste smartwatch
Getest door: Consumentenbond
Publicatie test: Consumentengids december 2015 (meer smartwatch tests)

Beste smartwatch uit de test: Apple Watch
Beste Android smartwatch uit de test: Samsung Gear S
Te koop bij: Aanbevolen winkels voor een smartwatch

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van smartwatches door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.


Beste smartwatch: Apple Watch

De Apple Watch (en de Apple Watch Sport) is uitgeroepen tot de beste smartwatch. Met de Apple Watch breng je de mogelijkheden van je iPhone naar je pols, en bestuur je de iPhone met je stem. Als er een melding voor je binnenkomt voel je een tikje op je pols en kun je direct om diverse manier antwoorden.

Bovendien bevat de Apple Watch veel eigen apps op het gebied van bewegen en activiteiten. Er worden tal van metingen verricht onder het lopen, fietsen en crosstrainen.

Zoals we van Apple gewend zijn ziet de Apple Watch er strak en neutraal uit, maar je kunt ieder soort wijzerplaat kiezen en zo de Apple Watch de layout geven die bij je past.


Beste Android smartwatch: Samsung Gear S

Een Apple Watch is geweldig als je een iPhone hebt, maar als gebruiker van een Android smartphone heb je er weinig aan. Van de smartwatches voor Android is de Samsung Gear S uit de bus gekomen. Een Android smartwatch met vergelijkbare mogelijkheden als de Apple Watch.Een sterk put van de gebogen Samsung Gear S ten opzichte van andere smartwatches is dat je in de Samsung Gear S smartwatch een SIM-kaart kunt aanbrengen. Je kunt met deze smartwatch dus ook zonder smartphone het internet op. In feite heb je bij de Samsung Gear S zelfs geen aparte smartphone meer nodig.

Beide smartwatches, en heel veel andere smartwatches, zijn te koop via de bovenstaande aanbevolen winkels.

Kijk in de Consumentengids 2015 voor alle testesultaten van deze test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.