Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Philips Wake-Up Light beste licht-wekker in test

 

De Philips Wake Up wekker met licht is nog steeds de beste lichtwekker. Dat bewijst een Duitse test van wake up lights.

Beste wake up light test Philips

Philips bedacht ooit de licht-wekker, en hun Philips Wake Up Light is nog steeds de beste wake-up lamp. Dat wees een Duitse test van lichtwekkers uit.

Beurer, Medisana, Davita, Thomson, Akai, Lumie, Ecomed, Zazu, en nog veel meer merken maken tegenwoordig lichtwekkers. Maar welke lichtwekker is de beste? De Duitse vergelijkingssite Vergleich zocht dat uit en kwam tot de conclusie dat Philips nog steeds de beste wake up light wekker maakt.

Getest: Beste licht-wekker
Getest door: vergleich.org

Beste lichtwekker uit de test: Philips Wake-Up Light HF3520/01
Zie ook: Aanbiedingen lichtwekkers bij de beste winkels

Beste in de test: Philips Wake-Up Light HF3520/01

Philips maakt meerdere Wake Up Light lichtwekkers. De HF3520/01 is van deze Wake-Up Lights de duurste maar ook overtuigend de beste zo wijst deze test uit. De Philips Wake-Up Light HF3520/01 scoort een 1,9 als cijfer terwijl de goedkopere HF3505/01 het met een 2,6 moet doen (even voor de duidelijkheid, in Duitsland zijn de laagste cijfers de beste). 

De andere merken scoren in deze Duitse wake-up light test allemaal fors lager dan de beste wake-up light uit de test.Het testteam is zeer gecharmeerd van het vakkundige fabricaat en het mooie design. Ook scoort de Philips Wake-Up Light HF3520/01 erg goed door zijn vele geluiden en kleurniveaus en door zijn zeer goede 300lux helderheid. 

Met een Philips Wake-Up Light kun je op een aangename natuurlijke manier rustig wakker worden. Dat is niet te vergelijken met een rinkelende gewone wekker.

Meer goede wake-up lights?

Kijk voor meer informatie en tips met betrekking tot een wake-up light / wekker op Beste Wake Up Light Kopen. Je vindt daar ook de andere de beste en goedkoopste winkels. 


Foto's: Philips

Onderwerpen:
Philips Wake-Up Light HF3520/01 is getest als beste lichtwekker in een Duitse test. Dit beste wake-up light uit de test presteert prima en is heel betaalbaar. Meer goede wake-up lights vind je op het bovenstaande Beste Wake-Up Light Kopen evenals de beste winkels om online een lichtwekker goedkoop te kopen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.