Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Philips Wake Up Light beste licht-wekker in test

Redactie     19:19    


Philips bedacht ooit de licht-wekker, en hun Philips Wake Up Light is nog steeds de beste wake up lamp. Dat wees een Duitse test van lichtwekkers uit.

Beurer, Medisana, Davita, Thomson, Akai, Lumie, Ecomed, Zazu, en nog veel meer merken maken tegenwoordig lichtwekkers. Maar welke lichtwekker is de beste? De Duitse vergelijkingssite Vergleich zocht dat uit en kwam tot de conclusie dat Philips nog steeds de beste wake up light wekker maakt.

Getest: Beste licht-wekker
Getest door: vergleich.org

Beste lichtwekker uit de test: Philips Wake Up Light HF3520/01

Beste in de test: Philips Wake Up Light HF3520/01

Philips maakt meerdere Wake Up Light lichtwekkers. De HF3520/01 is van deze Wake Up Lights de duurste maar ook overtuigend de beste zo wijst deze test uit. De Philips Wake Up Light HF3520/01 scoort een 1,9 als cijfer terwijl de goedkopere HF3505/01 het met een 2,6 moet doen (even voor de duidelijkheid, in Duitsland zijn de laagste cijfers de beste). De andere merken scoren allemaal fors lager dan de beste wake up light uit de test.Het testteam is zeer gecharmeerd van het vakkundige fabricaat en het mooie design. Ook scoort de Philips Wake Up Light HF3520/01 erg goed door zijn vele geluiden en kleurniveaus en door zijn zeer goede 300lux helderheid. Met een Philips Wake Up Light kun je op een aangename natuurlijke manier rustig wakker worden. Dat is niet te vergelijken met een rinkelende gewone wekker.

Meer goede wake up lights?

Kijk voor meer informatie en tips met betrekking tot een wake up light / wekker op Beste Wake Up Light Kopen. Je vindt daar ook de andere de beste en goedkoopste winkels. 


Onderwerpen:
Philips Wake Up Light HF3520/01 is getest als beste lichtwekker in een Duitse test. Dit beste wake up light uit de test presteert prima en is heel betaalbaar. Meer goede wake up lights vind je op het bovenstaande Beste Wake Up Light Kopen evenals de beste winkels om online een lichtwekker goedkoop te kopen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.