Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test haartrimmers: Philips HP6393 Ladyshave de beste

Redactie     20:05    


In een grote test van haartrimmers is de Philips HP6393 Ladyshave als beste uit de test gekomen. Niet alleen liet deze kleine Philips trimmer de andere ladyshaves achter zich maar ook de baardtrimmers, hoofdhaartimmers en andere trimmers voor lichaamshaar.


Getest: Beste haartrimmers
Getest door: Testsieger.de

Beste haartrimmer / ladyshave uit de test: Philips HP6393
Te koop bij: Aanbevolen winkels voor een ladyshave of andere trimmer

Deze test werd in Duitsland uitgevoerd door de vergelijkingssite Testsieger. Er worden door deze site continue trimmers getest. De Philips HP6393 Ladyshave staat in de ranglijst fier bovenaan.


Beste haartrimmer: Philips HP6393 Ladyshave

Het testteam waardeerde de Philips HP6393 met 94 van de maximaal 100 te behalen punten. Hiermee is deze ladyshave overduidelijk de nummer één uit de test. Hoewel mannen zich er net zo goed mee kunnen trimmen richt Philips zich met het design van deze kleine haartrimmer duidelijk op de vrouw. Het is een echte ladyshave.

De Philips HP6393 Ladyshave is een prentrimmer, een penvormige haartrimmer die makkelijk meegenomen kan worden. Deze ladyshave is dan ook vooral een reistondeuse die je in je tas kunt stoppen om je onderweg snel en makkelijk even van wat ongewenst lichaamshaar te ontdoen.


Maar deze Philips ladyshave is ook goed genoeg om thuis te gebruiken. Hij is geschikt voor het hele lichaam. Van wenkbrauwen tot bikinlijn. Het trimhoofd is 24 millimeter breed en voor in het gezicht is er een tweede trimhoofd van 8 millimeter. De prijs van deze Philips ladyshave is laag. Je koopt hem onder de 30 euro.

Publicatie test: november 2015. Kijk hier voor meer recente testen van haatrimmers en tondeuses.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.