Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste campingbedje

Redactie     13:05    


Als je een baby of peuter hebt is een campingbedje eigenlijk onmisbaar. Niet alleen voor als je op vakantie gaat, maar ook voor bij een logeerpartij of als je als ouders 's avonds iemand wilt bezoeken. Met een makkelijk op te zetten campingbedje kun je de kleine dan ergens laten slapen.

Maar welk campingbedje is plezierig voor de baby en is ook nog eens veilig en makkelijk op te zetten. Dat heeft de Consumentenbond enkele tijd terug getest.

Deze test is iets ouder (september 2014), maar sindsdien is er in de kindercampingbedjeswereld weinig veranderd. Daarom hieronder de beste campingbedjes uit de test van reisbedjes. Maar we hebben ook recentere testen van campingbedjes, uitgevoerd door andere organisaties dan de Consumentenbond. Kijk daarvoor bij de meer actuele testen campingbedjes

Getest: Beste campingbedje / reisbedje
Getest door: De Consumentenbond
Beste campingbedje: 4Moms Breeze / Nuna Sena
Te koop bij: Overzicht aanbiedingen alle campingbedjes


Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van campingbedjes door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Beste campingbedje: 4Moms Breeze

De 4Moms Breeze is een campingbedje dat je supersnel kunt opzetten. Bovendien is dit reisbedje voor kinderen heel comfortabel, onder andere door de vele ruimte dat het bedje biedt. Daardoor kunnen ook wat grotere kinderen nog in dit campingbedje slapen. Een nadeel van deze ruimte, en de sterke robuuste constructie van dit bedje, is dat de 4Moms Breeze wel aan de zware kant is en ook ingeklapt behoorlijk wat ruimte inneemt. Een voordeel van zo'n groot campingbedje is dat je hem ook als box kunt gebruiken, en dat is natuurlijk erg handig als je met de baby op reis gaat.

Het nadeel van de 4Moms Breeze zit hem vooral in de prijs. Met een winkelprijs van ruim 300 euro is dit campingbedje best een uitgave.

Goedkoper alternatief: Nuna Sena

De bond wees nog een tweede campingbedje als beste uit de test aan, de Nuna Sena. Dit bedje scoorde met een 8,1 ook zeer hoog (de 4Moms Breeze haalde een 8,2), maar is een stuk goedkoper. De prijs van de Nuna Sena ligt onder de 180 euro. Dit heel goede campingbedje is online goedkoop te koop. Evenals de 4Moms Breeze is dit campingbedje ruim, comfortabel en als box te gebruiken, maar wat ook wat zwaar en omvangrijk (zowel ingeklapt als uitgeklapt).Hieronder kun je in een video de test van de Consumentenbond zien. Kijk voor het aanschaffen van een goed campingbedje en andere baby-benodigdheden bij de bovengenoemde goede babywinkels.
,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.