Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

LG blu-ray spelers beste in test

Redactie     18:20    


Met een blu-ray speler speel je blu-ray en dvd films op je televisie toe, maar een goede blu-ray speler voegt ook Smart TV functies aan je televisie toe. Hier de uitslag van de test van blu-ray spelers.

Stiftung Warentest (de consumentenorganisatie van de Duitse overheid) heeft elf van de belangrijkste blu-ray spelers getest. Hierbij kwamen de spelers van LG als beste uit de test.

Getest: Beste blu-ray speler
Getest door: Stiftung Warentest
Publicatie test: December 2015 (meer recente blu-ray speler test)

Beste blu-ray speler uit de test: LG BP740
Beste koop: LG BP550
Te koop bij: Aanbevolen winkels


Beste blu-ray speler: LG BP740

Volgens deze test is de LG BP740 de beste blu-ray speler. Dit is geen goedkope blu-ray speler, maar wel een speler met heel veel mogelijkheden. Zo kun je hem bedraad of via WiFi aan je netwerk koppelen en gebruik maken van Smart TV functies. Zo kun je op je televisie bijvoorbeeld Netflix of YouTube gebruiken ook al heb je geen Smart TV. Er zijn bijzonder veel apps beschikbaar.Ook wordt Miracast ondersteund (hiermee leg je een directe WiFi verbinding tussen twee apparaten) en kun je via deze blu-ray speler beelden naar 4K upscalen. Dit geldt ook voor beelden die op een USB-stick of een harde schijf staan en je aan de LG blu-ray speler koppelt. Zo heb je ineens veel meer media beschikbaar en veel meer mogelijkheden op je televisie. En natuurlijk speelt deze speler perfect blu-rays af.

Beste Koop: LG BP550 blu-ray speler

Met slechts kleine achterstand eindigde de  LG BP550 als tweede in de test van blu-ray spelers van  Stiftung Warentest. Maar deze speler is aanmerkelijk goedkoper. Hij kost nog niet de helft van de winnaar van de test (zie bovenstaande winkels voor de actuele laagste prijzen).Ondanks het grote prijsverschil doet de LG BP550 sterk aan de winnaar van de test denken. Ook met deze blu-ray speler kun je je oude televisie als Smart TV inzetten. En ook de LG BP550 schaalt beelden op naar de Ultra HD resolutie. Zelfs als we de lage prijs niet in de beoordeling meenemen is dit een geweldige blu-ray speler. Een terechte Beste Koop.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor prijzen, specificaties en nog veel meer goede blu-ray spelers.


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.