Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste wasmiddel bonte was

Redactie     22:25    


Welk wasmiddel wast je bonte was het schoonst? De wasmiddelen voor de bonte zijn getest. Hier de resultaten van deze wasmiddelen test.

Getest: Beste wasmiddelen bonte was
Getest door: Consumentenbond
Publicatie test: Consumentengids januari 2016

Beste wasmiddel uit de test: Ariel Color & Style compact waspoeder.
Beste Koop: Formil Ultra Plus Color
Beste waspoeder: Ariel Color & Style (ook te koop als Ariel Kleur & Stijl)
Beste vloeibare wasmiddel: Una Color
Te koop bij: Zie verder

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van wasmiddelen door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.


Beste wasmiddel bonte was: Ariel waspoeder

Wikl je je was optimaal schoon krijgen? Kies dan voor Ariel waspoeder. De poeder van Ariel haalde een 8,2 als testresultaat en was daarmee de beste van alle waspoeders, vloeibare wasmiddelen, wasgels, perls, wastabletten (capsules) en andere wasmiddelen.

Ariel waspoeder is online voordelig te koop bij o.a. WasmachineNL en de aanbevolen online drogisterijen.

Maar wat maakt Ariel waspoeder zo goed? Vooral hetgeen waarvoor je een wasmiddel gebruikt: vlekken verwijderen! Op dit onderdeel scoort Ariel waspoeder (met afstand) het best van allemaal. Dat is ook het geval bij het tegengaan van vergrauwing (een 9,7 als cijfer!). En ook op kleurbehoud en het niet achterblijven van wasmiddelresten scoort Ariel waspoeder ruim boven de 8.

Is er dan niets aan te merken op Ariel waspoeder? Ja, zoals de meeste wasmiddelen scoort ook Ariel waspoeder slecht op kleuroverdracht. Ook bij dit beste wasmiddel uit de test moet je dus de was goed sorteren of een kleurdoekje (color catchers) gebruiken.

Andere goede wasmiddelen uit de test

Hoewel het Ariel waspoeder duidelijk testwinnaar is zijn er meer goede wasmiddelen. Una (van de Aldi) eindigt tweede in deze test van wasmiddelen voor de bonte was en is het beste vloeibare wasmiddel. Formil (van de Lidl) eindigt als derde en als Beste Koop. Kortom, je hoeft geen duur A-merk te kopen voor een schone bonte was. Zo eindigen Ariel Color & Style vloeibaar, Robijn Krachtig Schoon Color en Dash Regular vloeibaar in de onderste regionen (maar nog wel voldoende).

De hele test is terug te vinden in de Consumentengids van januari 2016.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.