Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test crosstrainers: Christopeit crosstrainer het best

Redactie     15:00    


Met een goed fitness-apparaat thuis hoef je niet langs de sportschool. Wel zo makkelijk! Maar natuurlijk wil je dan wel een goed professioneel apparaat hebben. Daarom hier de test van beste hometrainer.

Getest: Beste hometrainer
Getest door: Vergleich.org

Beste hometrainer uit de test: Christopeit CXM-6 crosstrainer 
Te koop bij: Aanbevolen winkels fitness apparatuur

Beste fitness apparaat: Christopeit CXM-6 crosstrainer

Bij de Duitse test is de Christopeit CXM-6 crosstrainer ergometer als beste hometrainer uitgeroepen. Deze crosstrainer is heel voordelig bij Wehkamp te koop. Kijk bij bovengenoemde aanbevolen winkels voor meer informatie en de actuele prijs.

Het is niet verwonderlijk dat de Christopeit CXM-6 ergometer crosstrainer door de Duitsers als beste hometrainer is uitgeroepen. Het is een moderne crosstrainer met vele mogelijkheden en een hele nauwkeurige computergestuurde weerstand. Ook kent de Christopeit CXM-6 hometrainer heel veel programma's. Je kunt kiezen uit 6 vaste en 5 individuele programma's. Daarnaast is er nog een hartslag gestuurd programma en kun je handmatig een programma instellen. Ook een snelheidsonafhankelijk programma en een Body Fat analyse zijn aanwezig.

De als beste geteste hometrainer beschikt over een blauwe backlight display dat eenvoudig is af te lezen. Dit display beschikt over 7 afzonderlijke vensters die tijd, afstand, snelheid, RPM (omwentelingen per minuut), geschat calorieverbruik en hartslag en watt (40-400) aangeven.

Via handpuls sensoren op de swingarmen, via een ingebouwde ontvanger en via een (optionele) draadloze borstband zijn hartslagmetingen mogelijk. Volgens het testteam is de Christopeit CXM-6 hometrainer een soepel lopende crosstrainer die stabiel staat en makkelijk thuis te installeren is.

De Christopeit CXM-6 won al eerder de test van hometrainers van de eveneens Duitse Stiftung Warentest (de Duitse Consumentenbond).

Publicatie crosstrainer test: 2016. Meer fitnessapparatuur getest 

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.