Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test kleine tablets (7 inch en 8 inch)

Redactie     15:36    


De Belgische tak van de techsite ZDNet heeft de belangrijkste 7 en 8 inch tablets getest. De Samsung Galaxy Tab S2 8.0 kwam met overmacht als beste kleine tablet uit de bus.


Getest: Beste kleine tablet (7 inch of 8 inch)
Getest door: ZDNet.be
Publicatie test: Januari 2016

Beste tablet uit de test: Samsung Galaxy Tab S2 8.0
Te koop bij: Aanbevolen winkels

De 8 inch versie van de Samsung Galaxy Tab S2 won de test met overmacht. Twee andere 8 inch tablets, de Asus Zenpad S 8.0 en de Lenovo Yoga Tablet 8 eindigde als tweede en derde in deze Belgische test. Andere tablets die getest werden waren onder andere de Archos 80c, de HP Pro Slate, de Sony Xperia Z3 en de Toshiba Encore 2. De Apple iPad mini is niet in de test meegenomen door de simpele reden dat Apple geen exemplaar voor de test wilde uitlenen.

Beste kleine tablet: Samsung Galaxy Tab S2 8 inch

Veel lof voor de Samsung Galaxy Tab S2. Vooral de kwaliteit van het amoled-beeldscherm maakte indruk bij het testteam. Ook is de Samsung tablet opvallend snel en heel licht en dun. En de aangepaste Android-schil is gebruiksvriendelijker en sneller in het gebruik.

Een nadeel van de Samsung Galaxy Tab S2 is zijn prijs. Hij is niet alleen de beste maar helaas ook de duurste. Gelukkig zijn er vaak acties. Kijk maar bij de bovengenoemde aanbevolen winkels.

Meer tablet tests
Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.