Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste vrieskist test en beste koop

Redactie     16:48    


Heb je een gezin, of vries je veel voorraden eten in? Dan is een vrieskist een geweldig apparaat. Zo'n vrieskist biedt een enorme hoeveelheid ruimte om voedsel in te vriezen en te bewaren, daar kan geen koel/vries-combinatie tegen op. Maar wat is een goede vieskist? Hier de resultaten van een test van vrieskisten.

Deze test is uitgevoerd door het Duitse tijdschrift Vergeleich. De als best geteste vrieskisten zijn ook in Nederland te koop al worden er soms andere typenummers gebruikt.

Getest: Vrieskisten
Getest door: Vergleich.org
Publicatie test: Februari 2016 (alle testen van vriezers)

Beste vrieskist: Siemens GC34MAW30
Beste koop: Beko HSA 24530
Te koop bij: Aanbevolen winkels witgoed

Beste vrieskist: Siemens GC34MAW30

De Siemens GC34MAW30 is zeker niet de goedkoopste vriezer, maar volgens het testteam van Vergleich wel de beste van allemaal. Het is een lekker ruime vrieskist met een inhoud van 390 liter. Door deze capaciteit is hij natuurlijk niet de meest zuinige, maar toch haalt deze beste vrieskist uit de test een A++ energielabel. Voor zijn capaciteit is het dus een heel zuinige vrieskist.

Helaas heeft de Siemens GC34MAW30 diepvriezer geen no-frost functie, maar dat is ook iets dat we bij vrieskisten nauwelijks tegenkomen (in tegenstelling tot bij vrieskasten). Wel beschikt de Siemens vrieskist over een supervriesfuncie en een eco-stand. Handig is de uitneembare scheidingswand die tevens als dooiwaterschaal is te gebruiken.

En mocht de stroom uitvallen dan heeft deze Siemens vriezer een heel veilige bewaartijd van wel 50 uur!

Beste Koop: Beko HSA 24530

We stipte het al aan. Met een prijs van rond de 600 euro is bovenstaande Siemens geen goedkope diepvriezer in de aanschaf. Een Beko vrieskist is dan een goedkoper alternatief. De Beko HSA 24530 kost bijvoorbeeld maar zo'n 350 euro. Ook dit is een A++ vriezer, maar met een inhoud 230 liter is hij wel een stuk kleiner dan de Siemens. Daardoor neem hij wel een stuk minder ruimte in (deze vrieskist is slechts 110 bij 74 centimeter).

Keuzehulp vrieskist

Het is moeilijk een beste vriezer aan te wijzen want dit hangt sterk af van de capaciteit, de ruimte en het budget. Gebruik daarom de onderstaande keuzehulp vriezers om je ideale vriezer te kiezen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.