Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste WiFi netwerkprinter

Redactie     15:32    


Wat is de beste draadloze netwerkprinter? Het Duitse tijdschrift Vergleich testte de zogenaamde WLAN-printers (printers met een ingebouwde WiFi-adapter). Lees hier de resultaten.

Getest: Netwerkprinters (WiFi)
Getest door: Vergleich
Publicatie test: Per februari 2016 (kijk hier voor meer printer tests)

Beste netwerkprinter test: Canon Pixma MX925 (multifunctionele inkjet)
Beste Koop: Brother MFC J5320DW (multifunctionele inkjet)
Beste netwerk-laserprinter: HP LaserJet Pro MFP M277
Te koop bij: Beste winkels om een printer te kopen

Beste netwerkprinter: Canon Pixma MX925

Als enige printer kreeg de Canon Pixma MX925 van Vergeleich de waardering Zeer Goed en ook de gebruikers bekroonde deze inkjetprinter met 4 van de 5 sterren. Maar de Canon Pixma MX925 is dan ook een netwerkprinter die dat verdient. Teksten, maar ook foto's en grafieken komen in mooie kleuren uit deze printer die overigens veel meer kan dan printen alleen. De Canon Pixma MX925 is een echte allrounder die ook kan scannen, faxen en (dubbelzijdig) kopiëren.

De Canon Pixma MX925 is ook een veelzijdige netwerkprinter. Je kunt hem aan het werk zetten via WiFi, maar ook via Bluetooth, Airprint of Ethernet. Maar deze beste netwerkprinter uit de test heeft ook een nadeel, met een printsnelheid van 15 pagina's per minuut behoort deze multifunctionele inkjetprinter niet tot de snelste netwerkprinters.

Beste Koop: Brother MFC J5320DW

Vergleich wees ook een Beste Koop aan in de vorm van de Brother MFC J5320DW. Maar we moeten daarbij wel opmerken dat deze Brother injetprinter niet eens zo heel veel goedkoper is dan de als best getestte Canon (kijk bij de bovengenoemde beste winkels voor de actuele laagste prijzen).

Ook de als Beste Koop uitgeroepen Brother is een multifunctionele kleurenprinter waarmee je ook kan scannen, faxen en kopieeren. De Brother is met 22 pagina's per minuut een heel snelle inkjetprinter maar zijn fotokwaliteit ligt (hoewel zeker niet slecht) een stuk lager dan die van de Canon Pixma MX925.


Dubbelzijdig printen wordt ondersteund en brochures en affiches kun je in A3-formaat printen. Mede dankzij de XL-cartridges liggen de printkosten bij de Brother MFC J5320DW laag, en dat is erg plezierig. Of je nu zakelijk of privé print.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels om een printer te kopen voor alle actuele prijzen, specificaties en informatie van deze en andere printers.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.