Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Eizo monitoren getest als beste monitor

Redactie     16:52    


Wil je een losse monitor voor je computer kopen. Dat heb je de keuze uit veel verschillende monitoren. Maar welk van al die monitoren is nu de beste monitor? In Duitsland zijn onlangs de computermonitoren getest.

De monitoren van Eizo kwamen daarbij als beste uit de bus. In de top van de ranglijst stonden veel Eizo FlexScan monitoren. Ook de monitoren van BenQ kwamen goed uit de bus.

Getest: Monitoren
Getest door: Testsieger

Beste monitor: Eizo FlexScan EV2455
Te koop bij: CoolBlue en andere aanbevolen computerwinkels

Eizo monitoren de beste in de test

De Eizo FlexScan EV2455 en de EIZO CG248-4K haalde beide de maximum score. Voor de tweede monitor (met 4K resolutie) betaal je echter meer dan 2.000 euro. De 24 inch Eizo FlexScan EV2455 monitor is dan met een prijs van 419 euro een stuk goedkoper. Kijk bij de bovengenoemde winkels voor de actuele prijzen.


Eizo FlexScan EV2455 als beste monitor getest

De Eizo FlexScan EV2455 monitor is een lekker grote 24 inch monitor met een 16:10 beeldverhouding. Een ideale computermonitor om films op te kijken wat uit iedere hoek geeft deze IPS-monitor de kleuren heel natuurlijk weer. Bovendien kun je de als beste monitor geteste Eizo EV2455 computermonitor draaien, kantelen, roteren en in hoogte verstellen zodat je altijd een goed zicht op het scherm hebt, waar je ook zit.

Verder is de Eizo FlexScan EV2455 voorzien van interne speakers en een usb-hub zodat je randapparatuur als een printer en extra speakers op de monitor kunt aansluiten. Ook beschikt deze beste monitor uit de test over VGA-, DVI-, HDMI- en DisplayPort-aansluitingen.

Andere goede monitoren

Andere monitoren die de top 10 van testsieger haalden waren de BenQ XL2430T, de BenQ XL2420G, de LG Electronics 29UC97-S, de Eizo EV2436WFS en de Eizo EV2736WFS. Ook deze monitoren zijn goedkoop bij bovenstaande winkels te koop.

Publicatie test: februari 2016. Meer testen van monitoren.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.