Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste fietszitje

Redactie     19:45    


Aan een fietszitje mag je gerust veel eisen stellen. Een goed fietszitje moet veilig zijn en moet comfortabel zijn voor zowel kindje als de ouders. Daarom hier de uitslag van de test van kinderzitjes voor op de fiets.

Getest: Fietszitjes / fietsstoeltjes
Getest door: De Consumentenbond

Beste fietszitje: GMG Yepp Maxi zadelbuis
Beste fietszitje achterop: GMG Yepp maxi zadelbuis
Beste fietszitje voorop: Bobike Mini Exclusive
Te koop bij: Aanbevolen winkels voor een fietszitje
Zie ook:
Meer testen fietzitjes

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van fietszitjes door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Beste fietszitje: GMG Yepp Maxi 

De GMG Yepp Maxi werd als beste fietszitje getest. Daarmee is dit kinderzitje meteen ook het beste kinderzitje voor achterop de fiets. Je maakt de GMG Yepp Maxi daar aan de zadelbuis vast.

De GMG Yepp Maxi haalt bij de Consumentenbond een 8,0 als testoordeel. Daarmee is dit GMG fietszitje een duidelijke winnaar van de test. De nummer 2, de Bobike Maxi Exlusive (ook een achterzitje) scoort een 7,6.

De GMG Yepp Maxi voor aan de zadelbuis is een achterzitje voor kinderen van 9 tot 22 kilo. Dat betekent dat je er kinderen tot 5 jaar mee kunt vervoeren. Daarna gaan de kinderen meestal zelf fietsen. Het is een stabiel fietszitje met een comfortabel hoge achterleuning.


Beste fietszitje voorop: Bobike Mini Exclusive

Derde in de test en beste voorzitje is de Bobike Mini Exclusive. Het is een vriendelijk geprijsd fietsstoeltje voor kinderen van 9 tot 15 kilo. Zoals gebruikelijk bij een voorzitje wordt de Bobike Mini Exclusive aan het stuur bevestigd. Het zitje kan ook op mountainbikes bevestigd worden.

Het is een comfortabel fietszitje met makkelijk in te stellen voetsteunen.

Beste Koop

Een Beste Koop werd niet aangewezen. Deze als best geteste fietszitjes zijn hun prijs meer dan waard.

Kijk voor deze en andere fietszitjes tegen de laagste prijs bij de bovengenoemde beste winkels om een fietszitje te kopen.


Foto's: GMG Yepp

Onderwerpen:
GMG Yepp Maxi beste fietsstoeltje test consumentenbond, beste voorzitje, beste kinderzitje, beste voorzitje, Bobike mini beste achterzitjes fietszitjes test consumentenbond.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.